Set Hexuri Aluminiu Traxxas X-Maxx 24mm (Rosu/4 buc)

Set Hexuri Aluminiu Traxxas X-Maxx 24mm (Albastru/4 buc)

7756R
Stoc epuizat
92,00 lei
cu TVA
 
Acest set de hexuri este un upgrade pentru modelul Traxxas X-Maxx.  Acestea inlocuiesc hexurile din plastic cu care vine masina din fabrica.
Setul contine: 4 hexuri din aluminiu anodizate in albastru
Dimensiune hex: 24mm

Potriveste pe:
Traxxas X-Maxx

Traxxas, The Fastest Name in Radio Control® este numele de vânzare numărul unu în vehiculele Ready-To-Race® nitro și radio controlate electric (RC). Traxxas este dedicat gândirii inovatoare și proiectelor distractive care facilitează oricui să înceapă în controlul radio. Produsele Traxxas includ camioane, mașini, bărci cu motor și quadcopters, precum și o linie completă de accesorii pentru o experiență complet personalizată. 

Traxxas proiectează și construiește cele mai rapide și mai inovatoare mașini performante controlate radio Ready-To-Race® din lume. Modelele Traxxas sunt complet asamblate cu sisteme radio puternice, bogate în funcții și sunt Ready-To-Drive® în doar câteva minute , inclusiv supercarul Traxxas XO-1 de 100 km / h. Performanța Traxxas, durabilitatea și asistența pentru clienți de talie mondială se reunesc pentru a oferi o experiență premiată controlată radio, concepută să dureze ani de zile

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".