Electric

Automodele RC electrice

Ce sunt modelele RC electrice?

Automodelele RC cu telecomanda sunt oferite si in varianta electrica. Acestea sunt propulsate de un motor electric si un regulator de turatie si alimentate de catre un acumulator special. Aceste modele sunt mai usor de asamblat,reparat si folosit decat automodelele pe NITRO sau BENZINA si sunt mult mai silentioase in rulare. Pentru a folosi aceste automodele, doar trebuie sa incarcati acumulatorul si sa porniti masina. Este atat de simplu!

Modelele electrice vin dotate in motorizare standard cu echipament BRUSHED (motoare electrice cu perii) si echipament BRUSHLESS (motoare electrice fara perii), mult mai performante. Un automodel brushed este dedicat incepatorilor si novicilor in domeniul modelismului, iar modelele cu dotare Brushless se adreseaza profesionistilor sau curajosilor care pot manui modele care ating in varianta standard, pana la 160 km/h.

In general alimentarea modelelor Brushed este facuta de un acumulator NIMH (Nichel-Metal-Hibrid) sau mult mai performantele LIPO (Litiu-Polimer), spre deosebire de motorizarile Brushless, care pentru a atinge potentialul maxim, au nevoie de alimentare cu acumulatori LIPO.

In general, o motorizare Brushed, poate tine pasul cu un model dotat cu motor NITRO, intr-o parcare, insa pe o pista, modelele dotate cu motor NITRO, vor fi mult mai rapide. In schimb, motorizarile de ultima generatie Brushless sunt cele mai rapide modele de pe piata, motorizarile NITRO sau BENZINA in varianta standard fiind mai incete decat acestea.

Incarcarea acumulatorilor din dotare, dureaza in general intre 30 minute si 2 ore, iar timpii de joaca variaza intre 20 minute si 2 ore.

Descopera acum, oferta noastra foarte variata, de automodele electrice!

Filtreaza produse (327 produse)

Pret

435,00 lei - 1.560,00 lei

In stoc

Brand

Clasa

Scara

Arata/ascunde mai multe optiuni

Tractiune

Tip acumulator

Voltaj si numar celule

Tip conector

Profil

Motor

Marime hex

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".