Benzina

Automodele RC cu motoare pe benzina 2T

Ce sunt automodelele RC pe benzina?

Modelele cu radiocomanda, propulsate de motoare pe benzina si cunoscute ca si "FUELIE" sau "BENZINARE" ruleaza pe un amestec de benzina de pompa si ulei pentru 2 timpi. In general, costurile de achitizitie ale acestor modele sunt mai mari decat ale celor electrice sau pe nitrometan, deoarece sunt mult mai mari si mult mai complexe ca si constructie.

Dimensiunile acestora ajung pana la peste 1 metru lungime, iar realismul oferit de acestea este desavarsit.

In general, vitezele maxime ale acestora sunt mai mici decat ale unor modele electrice brushless sau modele pe nitrometan, insa sunt mult mai fiabile si mult mai ieftin de intretinut, datorita costurilor reduse ale benzinei, raportate la metanol, iar motoarele pe benzina sunt mult mai durabile. In plus, satisfactia oferita in timpul rularii, de catre acest gen de modele uriase, este una de neegalat. Motoarele pe benzina sunt mult mai usor de reglat fata de motoarele pe metanol, iar cu un rezervor de benzina, modelul poate sa functioneze pana la o ora, fara oprire.

Modelele Large Scale sunt foarte populare in Europa si au devenit foarte populare si in USA si ASIA, datorita companiei HPI RACING, care aduce continuu inovatii in aceasta clasa de modelism.

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".