Livrarea comenzilor:

Produsele comandate se livreaza in toata tara,si se efectueaza prin compania de curierat rapid FAN CURIER.

Transportatori Hpi Racing Romania - Fan Courier si GLS

Toate produsele comercializate de catre firma noastra, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garantia se va acorda pentru produse de folosinta indelungata, sub rezerva respectarii conditiilor de valabilitate a garantiei.

Livrarea produselor se face in 24h - 48h de la confirmarea telefonica sau prin email exclusiv in week-end si sarbatorile legale
.

In cel mult 24h de la confirmarea comenzii, veti primi informatiile complete referitoare la comanda dvs. prin intermediul e-mailului folosit la inregistrare sau telefonic.

In cazul in care un produs nu este disponibil din stoc in cantitatea comandata, veti fi contactat de noi pentru a stabili impreuna conditiile si termenul de livrare.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Livrarea gratuita se ofera in cazul in care costul produselor comandate, depaseste 1500 LEI (tva inclus) si se refera doar la livrarile pe teritoriul ROMANIEI si doar in locatiile de acoperire a firmelor de curierat rapid sub forma ZONA 1 (orase). Adaugati in cosul de cumparaturi produse de peste 1500 LEI si costurile de transport se vor modifica automat la 0, in momentul in care confirmati comanda.

Livrare Sambata:

Putem oferi servicii de livrare Sambata, insa doar daca comenzile sunt plasate Vineri, inainte de orele 16.00. Va rugam stipulati la confirmarea comenzii, "Livrare Sambata". Sunt percepute costuri suplimentare de transport in cazul livrarii coletelor Sambata, de catre firma de curierat, in cuantum de 6.00 RON + TVA.

Nu se efectueaza livrari DUMINICA.

Costurile transportului vor fi calculate automat de sistemul nostru computerizat si va fi afisat alaturi de costul total al produselor.

TARIF UNIC COMENZI SUB 1500 lei - 25 LEI (tva inclus)

Acest tarif include ASIGURAREA produselor dvs. pe toata durata transportului.

Tariful de transport se calculeaza pentru toate destinatiile din Romania, mai putin pentru localitati care sunt in afara zonei de acoperire rapida FAN CURIER , care se calculeaza separat si se vor achita de catre clientul final.


Comenzi Internationale:

Expediem colete in aproape toate tarile Comunitatii Europene UE.
Costurile de expediere sunt calculate ulterior plasarii comenzii si va vor fi confirmate de catre un consilier vanzari, telefonic sau prin e-mail.
Toate coletele expediate in Uniunea Europeana, beneficiaza de asigurare de transport.


Metodele de plata disponibile sunt:

1. Numerar (CONT COLECTOR) - la livrare

Pentru cei care au ales modalitatea de plata in numerar la livrare, plata se va efectua direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite in timpul confirmarii telefonice. Plata se face integral in LEI.

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Plata cu CARD Bancar (CONT COLECTOR) - la livrare

Pentru cei care au ales modalitatea de plata cu cardul de debit/credit la livrare, plata se va efectua direct curierului prin intermediul echipamentulului mPOS din dotarea acestuia, care va aduce comanda la data si la ora stabilite in timpul confirmarii telefonice. Plata se face integral in LEI.

Atentie: acest serviciu, este un serviciu in curs de implementare si NU este disponibil in toate locatiile FAN COURIER. Va rugam sa contactati compania FAN COURIER pentru a va informa in legatura cu disponibilitatea serviciului de incasare mPOS si plata cu cardul din localitatea dvs.

4. Transfer Bancar

In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii, la cerere, veti primi o factura proforma pentru efectuarea platii prin virament bancar. Dupa efectuarea platii avem rugamintea sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii de plata, un reprezentant vanzari va va contacta pentru stabilirea datei de livrare. Datele pentru virament bancar sunt:


SC AS SOLUTION SRL
RO 15825227
J12/2918/2003
ALVERNA 69/39
RO24BTRL01301202903524XX
BANCA TRANSILVANIA CLUJ


Informatii suplimentare:

* Toate produsele noastre se vand insotite de factura fiscala si garantie.
* Toate preturile produselor de pe magazinul online sunt cu TVA inclus.


ATENTIE! Furnizarea de date fictive indreptateste furnizorul sa-si recupereze pe cale juridica toate costurile aferente, inclusiv cele de ambalare si expediere.

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".