Va rugam sa cititi cu atentie continutul acestei sectiuni.
Inregistrarea ca utilizator al site-ului http://shop.hpi-racing.ro , implica acceptarea conditiilor de mai jos.

  Utilizarea magazinului constituie acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste Conditiile de Utilizare specifice acestuia.
Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica aceste conditii fara notificare prealabila, utilizarea ulterioara inregistrarii dvs. facandu-se tot timpul in acord cu aceste conditii.

  Pentru a lansa comenzi de pe acest site, trebuie sa va creati un cont apasand pe butonul din partea dreapta sus numit "Creaza Cont" si completand formularul on-line.
Va rugam sa completati cu date reale si cat mai exacte, altfel nu putem garanta livrarea comenzilor.
Dupa finalizarea comenzii pe site-ul nostru, va vom contacta telefonic pentru confirmare si pentru stabilirea detaliilor legate de livrare.
Aceasta etapa este obligatorie ! In caz contrar, ne rezervam dreptul de a anula comanda.

  Facem tot posibilul pentru a prezenta produsele comercializate cat mai complet si cat mai real (poze, specificatii tehnice, accesorii incluse, etc) dar nu putem garanta ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site sa fie absolut exact, complet actualizat sau fara erori.
Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi modificate fara instiintare prealabila.
Fotografiile au caracter informativ.
  Produsele livrate pot fi diferite fata de imaginile aflate pe site, datorita modificarii nuantei sau a culorii, a caracteristicilor sau design-ului de catre producator fara notificare prealabila.

  Preturile afisate sunt valabile in momentul lansarii comenzii si includ TVA dar nu includ taxele de transport.
Ne rezervam dreptul de a actualiza preturile fara notificare prealabila.
De asemena ne rezervam dreptul de a corecta orice omisiune, eroare de afisare in orice moment.
  In cazul unei erori nedorite in ceea ce priveste afisarea pretului unui produs, nu ne obligam in nici un fel de a-l livra la pretul eronat! In astfel de cazuri va vom contacta inainte de livrare pentru a va informa despre eroare si pentru a stabili impreuna conditiile de livrare.

Continutul acestui site poate fi modificat de proprietar fara un anunt in prealabil.

  HPI-RACING ROMANIA NU ESTE RASPUNZATOR PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU.
  HPI-RACING ROMANIA NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOR PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

  Faptul ca utilizati acest site si plasati comenzi on-line, inseamna implicit, ca ati acceptat toate conditiile de utilizare.

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".