Cleste Tija Amortizor BSR

Cleste Tija Amortizor BSR

BSR405B
Stoc epuizat
70,00 lei
cu TVA
 
Acest cleste este proiectat pentru a tine blocate tije de amortizoare de 3.0mm, 3.5mm si 4.0mm pentru a face constructia de amortizoare ultra usoara, fara riscul de a zgaria tijele.

Frecvent manualele de asamblare a kiturilor, recomanda ca tijele de amortizor sa fie blocate cu un set de clesti timp in care sa atasati bila de amortizor pe aceasta, insa aceasta procedura este gresita, deoarece de multe ori tija de amortizor este zgariata sau chiar indoita, fapt care duce la o inconsistenta in cursa telescopului si de multe ori este cauza ruperii tijelor.

Clestele celor de la BSR spre deosebire de clesti sau patent, nu are colturi ascutite care pot deteriora tijele de amortizor si este special proiectat pentru a tine blocata tija fara sa lase urme. Tijele de telescop raman nedeteriorate si coatingul special de pe acestea este protejat.

Daca doriti ca amortizoarele sa lucreze ultra fin si sigur, atunci la asamblarea sau reparatiile acestora, recomandam folosirea acestui echipament.

Acest instrument va fi perfect pentru asamblarea de amortizoare pentru marea majoritate a modelelor scara 1/10 si 1/8 aflate pe piata la ora actuala.

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".