Cheie multipla pentru bielete Ruddog

Cheie multipla pentru bielete Ruddog

RP-0422
Stoc epuizat
25,00 lei
cu TVA
 

RUDDOG Multi Turnbuckle este solutia rapida pentru orice pilot RC. Cheia este utila pentru bielete de 3mm 4mm 5mm 5.5mm 7mm si 8mm de asemenea pentru piulite, suruburi de directie suporti amortizoare si multe altele.

Constructie durabila din metal.

Logo RUDDOG

Datorită numeroaselor curse internaționale, cum ar fi campionatele mondiale din Japonia, SUA sau China, Campionatele Europene, precum și cursele EOS și ETS la care am participat, RUDDOG Distribution a fost întotdeauna aproape de scena cursei, care nu numai că ne câștigă o cantitate excesivă de cunoștințe despre curse de mașini, precum și faptul că este în fruntea dezvoltării produselor pe scena cursei, care joacă un rol major în dezvoltarea propriului nostru produs pentru propriile noastre produse RUDDOG, Revolution Design Racing Products și SICK Racing. RUDDOG Distribution GmbH este distribuitor exclusiv în Europa centrală pentru numeroase mărci de renume mondial precum Team Associated, Element RC, Reedy, Jconcepts, Bittydesign, Factory Team, MIP, Lunsford, DE Racing, Intellect, Alpha Plus, Hot Race, precum și proprietarul nostru mărci Produse RUDDOG, Produse Revolution Design Racing și SICK Racing. Când sunteți în căutarea unui partener de încredere, care nu poate oferi doar o disponibilitate excelentă a pieselor de schimb, precum și întotdeauna cele mai noi tendințe de produs pe stoc, dar vă oferă și un sprijin de încredere pentru toate nevoile dvs. de mașină RC, atunci RUDDOG Distribution este locul pentru tu să fii.

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".