Set amortizoare aluminiu Absima 55mm 1/10 (2buc)

Set amortizoare aluminiu Absima 55mm 1/10 (2buc)

2330004
Stoc epuizat
70,00 lei
cu TVA

Set amortizoare aluminiu Absima 55mm 1/10 (2buc)

 

Imbunatateste performantele automodelului tau touring 1/10 sau drift 1/10 si de ce nu si alte dimensiuni, cu acest set de amortizoare tip coilover din aluminiu, complet reglabile, marca Absima Racing.

Anodizate in negru si cu logo-ul Absima la vedere, cu siguranta vor arata si bine, dar vor creste vizibil performantele suspensiei modelului tau.

Amortizoarele vin gata umplute de fabrica cu ulei siliconic pur 30WT.

Lungime: 55m

Setul include 2 amortizoare complet asamblate si distantiere si capete de tije de rezerva

ABSIMA a fost fondată în septembrie 2011 la Nürnberg și combină o echipă cu experiență de zeci de ani în modelarea RC și idei proaspete și extraordinare. Prietenia, rapiditatea, flexibilitatea, o capacitate de livrare peste medie și un serviciu excelent fac parte din filosofia Absima. Deosebit de importantă este relația corectă cu partenerii noștri de afaceri și clienții noștri. În calitate de reprezentant exclusiv al mărcilor Team C, HB Racing, Redcat și Team Orion, Absima reprezintă unii dintre cei mai importanți producători mondiali din sectorul mașinilor RC. Tehnologia inovatoare asociată cu o calitate remarcabilă sunt semnele distinctive ale produselor noastre. Acest lucru este dovedit de nenumărate succese în cursele de mașini RC din întreaga lume. În plus, oferim o gamă de mașini RC atractive și bine rotunjite, cu un raport preț / performanță fantastic, de la vehiculul „Gata de rulare” pentru începători până la mașina de competiție profesională. Gama noastră include mașini RC în aproape toate scările, precum și piesele de schimb și tuning necesare, telecomenzi RC, servo, cruise control, motoare electrice și cu combustie, baterii NiMH și LiPo și multe altele!

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".