Motor electric brushless...

Motor electric brushless FLX10-3665-3100KV Flux 4 Poli

MV150239
In stoc
250,00 lei
cu TVA
 

FLX10-3665-3100KV este un motor fără perii si fara senzori, fără întreținere, pentru performanță și ușurință maximă în utilizare și este echipament standard în kiturile Quantum+ Flux.

Caracteristici:
KV (fără sarcină): 3100KV
LiPo: 2-3S
Poli: 4
Ax: 5,0 mm
Conectori: Bullet de 4,0 mm
Dimensiuni (mm): Φ=36 / L=65

NOTĂ: Înainte de a conduce pe condiții umede, asigurați-vă că alte componente electronice montate pe vehicul sunt sigure de utilizat (marcate ca rezistente la apă sau impermeabile) sau că sunt complet închise și protejate de apă și umiditate (cum ar fi un receptor sigilat). /carcasa bateriei). Ventilatoarele montate pe regulatoarele de viteză nu sunt rezistente la apă - vă recomandăm să deconectați ventilatorul de la ESC înainte de a conduce în condiții umede și să-l lăsați să se usuce complet înainte de a reconecta alimentarea ventilatorului. Lubrifiați piesele metalice expuse ale trenului de transmisie, cum ar fi rulmenții, transmisiile și arborii diferenți înainte de a conduce în condiții umede. Motoarele nu sunt destinate utilizării în scufundare și pot fi deteriorate dacă sunt utilizate atunci când sunt sub apă. După ce conduceți pe condiții umede, asigurați-vă că clătiți murdăria și orice lichide corozive, cum ar fi apa sărată, cu apă plată și relubrifiați piesele metalice ale trenului de transmisie.

1 Obiect
Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".