Motor electric cu perii MM-550 15T...

Motor electric cu perii MM-550 15T 550size

150040
Stoc epuizat
68,00 lei
cu TVA

Motor electric cu perii MM-550 15T 550size Maverick Quantum

 

Motorul electric MM-550 15T este cel mai puternic motor periat din gama Maverick! Dacă sunteți în căutarea unei puteri ușor de utilizat pentru modelul dvs. off-road sau pentru mașina de touring, acesta este motorul pe care l-ați căutat!

Dimensiunea mare a motorului de 550 înseamnă că veți obține un cuplu suplimentar pentru o accelerație excelentă și pentru a putea face sarituri inalte, în timp ce construcția cu 15 spire vă oferă viteze maxime superioare.

Dispune de locații standard de șurub de montare a motorului pentru o fixare ușoară pentru majoritatea kiturilor RC la scara 1/10.

Notă: dacă înlocuiți un motor standard în majoritatea vehiculelor RTR, va trebui să modificați spurul și pinionul pentru a se potrivi cu puterea suplimentară și RPM ale acestui motor. Verificați regulatorul de viteză pentru a vă asigura că poate funcționa corect cu motoare tip periat cu 15 spire sau mai puțin.

Infasurari: 15

Dimensiuni: 550size

Ax: 3.17mm

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".