• -10%
Acumulator LiPo 3s 11.1V 50C 5000mah...
Acumulator LiPo 3s 11.1V 50C 5000mah...

Acumulator LiPo 3s 11.1V 50C 5000mah Hardcase v2 (T-Plug)

4140011
Stoc epuizat
238,50 lei 265,00 lei -10%
cu TVA
Time left

Acumulator LiPo 3s 11.1V 50C 5000mah Hardcase v2 (T-Plug)

 
Noua generatie cu 50C si rezistenta interioara mai buna

 

GREENHORN LINEV2 - Absima LiPo-Beginner-Serie

Descriere: Safety First !!!! Noua generatie de acumulatori LIPO ABSIMA mentine aceeasi calitate extrema in standarde si de aceea ofera siguranta perfecta!  Acumulatorul Absima Greenhorn este alegerea perfecta pentru un incepator.

√ Tip Baterie: LiPo
√ Hard Case
√ Capacitate: 5000mAh
√Rata de descarcare/C-rate: 50C
√ Conector: T-plug (Deans)
√ Conector Balancer: XH
√ Voltaj: 11.1V
√ Dimensiuni: 138x46x35mm
√ Greutate: 370g

Watt hours: 55.5Wh

ABSIMA a fost fondată în septembrie 2011 la Nürnberg și combină o echipă cu experiență de zeci de ani în modelarea RC și idei proaspete și extraordinare. Prietenia, rapiditatea, flexibilitatea, o capacitate de livrare peste medie și un serviciu excelent fac parte din filosofia Absima. Deosebit de importantă este relația corectă cu partenerii noștri de afaceri și clienții noștri. În calitate de reprezentant exclusiv al mărcilor Team C, HB Racing, Redcat și Team Orion, Absima reprezintă unii dintre cei mai importanți producători mondiali din sectorul mașinilor RC. Tehnologia inovatoare asociată cu o calitate remarcabilă sunt semnele distinctive ale produselor noastre. Acest lucru este dovedit de nenumărate succese în cursele de mașini RC din întreaga lume. În plus, oferim o gamă de mașini RC atractive și bine rotunjite, cu un raport preț / performanță fantastic, de la vehiculul „Gata de rulare” pentru începători până la mașina de competiție profesională. Gama noastră include mașini RC în aproape toate scările, precum și piesele de schimb și tuning necesare, telecomenzi RC, servo, cruise control, motoare electrice și cu combustie, baterii NiMH și LiPo și multe altele!

Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".