Acumulator LiPo RUDDOG Racing 8200mAh...
Acumulator LiPo RUDDOG Racing 8200mAh...

Acumulator LiPo RUDDOG Racing 8200mAh 150C/75C 7.4V Stick

RP-0465
Stoc epuizat
375,00 lei
cu TVA

Acumulator LiPo RUDDOG Racing 8200mAh 150C/75C 7.4V Stick

 

Bateriile RUDDOG Racing 2021 sunt construite din cea mai recentă generație de celule LiPo de siliciu-grafen pentru a vă oferi cea mai mică rezistență internă posibilă și capacitatea cea mai mare.

Caracteristici:

- Construit folosind celule 75C / 150C de mare putere

- Cele mai recente celule din polimer de litiu siliciu-grafen 2021

-Rezistență internă îmbunătățită pentru o putere mai mare

Voltaj: 7.4/ 2S
Capacitate: 8200mAh
Descarcare C: 150 C.
Lungime: 138.5 mm
Latime: 46,5 mm
Inaltime: 25 mm
Greutate: 319 g
Conector: 5mm (nu continuu / fără risc de scurtcircuit)
Conector balancer: 2 mm

Atentie: acumulatorii nu contin cablu, trebuie achizitionat suplimentar.


Voltaj si numar celule
2S - 7.4V
Tip acumulator
LIPO - Lithium Polymer
Capacitate acumulator
Peste 5000mah
Tip conector
5mm (nu continuu / fără risc de scurtcircuit)
Carcasa
Hardcase - plastic

Datorită numeroaselor curse internaționale, cum ar fi campionatele mondiale din Japonia, SUA sau China, Campionatele Europene, precum și cursele EOS și ETS la care am participat, RUDDOG Distribution a fost întotdeauna aproape de scena cursei, care nu numai că ne câștigă o cantitate excesivă de cunoștințe despre curse de mașini, precum și faptul că este în fruntea dezvoltării produselor pe scena cursei, care joacă un rol major în dezvoltarea propriului nostru produs pentru propriile noastre produse RUDDOG, Revolution Design Racing Products și SICK Racing. RUDDOG Distribution GmbH este distribuitor exclusiv în Europa centrală pentru numeroase mărci de renume mondial precum Team Associated, Element RC, Reedy, Jconcepts, Bittydesign, Factory Team, MIP, Lunsford, DE Racing, Intellect, Alpha Plus, Hot Race, precum și proprietarul nostru mărci Produse RUDDOG, Produse Revolution Design Racing și SICK Racing. Când sunteți în căutarea unui partener de încredere, care nu poate oferi doar o disponibilitate excelentă a pieselor de schimb, precum și întotdeauna cele mai noi tendințe de produs pe stoc, dar vă oferă și un sprijin de încredere pentru toate nevoile dvs. de mașină RC, atunci RUDDOG Distribution este locul pentru tu să fii.

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".