Cauciucuri LP32 T-DRIFT YOKOHAMA ADVAN NEOVA AD07 (2buc)

Cauciucuri LP32 T-DRIFT YOKOHAMA ADVAN NEOVA AD07 (2buc)

4428
Stoc epuizat
49,00 lei
cu TVA
Cauciucuri LP32 T-DRIFT YOKOHAMA ADVAN NEOVA AD07 (2buc)

 
6mm OffSet/A se folosi cu jantele din seria LP32 / Cauciucuri de DRIFT

Seria complet noua pe 2010 LP-series care contine jante si cauciucuri ofera modelistilor o noua imagine si un stil complet nou asupra detaliilor pe care le pot oferi masinilor.

Seria LP de cauciucuri au un profil foarte jos pentru un look de masina "lipita de pamant", look pe care il au majoritatea supercarurilor de pe piata si a masinilor tunate cu suspensii air-ride.

Cu acest design foarte lat si foarte jos, cauciucurile din seria LP sunt cele mai realiste cauciucuri pe care cineva le poate monta pe masinile RC! Profilele de pe cauciucuri sunt identice si licentiate dupa marii producatori de renume de cauciucuri.
Scara
1/10
Profil
Onroad

Distractie este tot ceea ce defineste brandul - modelele HPI sunt renumite pentru durabilitate si calitate de top, dar mai ales pentru DISTRACTIE! Produsele HPI sunt folosite de hobbyisti de toate varstele, de la incepatori la entuziasti care au un gust aparte pentru ceva special.

Totul a inceput in 1986: cu o investitie minima si o groaza de munca, Tatsuro Watanabe a pus bazele companiei Hobby Products International in California de Sud. Gama initiala de produse a fost formata din accesorii de masini cum ar fi piese de grafit, roti si motoare.

Motoarele UNO au castigat si un titlu de Campionat Mondial in 1987, demonstrand ca HPI are tot ceea ce trebuie pentru a concura cu "baietii grei".

Acest succes rasunator a permis companiei HPI sa isi creasca gama de produse si in scurt timp sa lanseze primul kit proiectat de ei, Super F1 Formula.

Acesta a fost si momentul cand HPI a angajat doi dintre cei mai influenti designeri de automodele, oameni care au contribuit la creativitatea iesita din comun a proiectelor companiei. De aici, lucrurile s-au miscat foarte repede si doar inspre succesul rasunator al companiei.

Divizia HPI-HB de curse, ofera produse de cel mai inalt nivel de performanta si calitate, dedicate curselor profesionale de modelism sau celor care isi doresc produse de top in colectie.

HPI au facut istorie cu multe produse lansate si recunoscute pe plan mondial: 

  • Nitro RS4 - a pornit miscarea de pasionati de modele onroad nitro 1/10
  • Seria RS4 - unul dintre primele modele avantajoase si pentru hobby si curse
  • Micro RS4 - Cu aceasta masina s-a creat clasa 1/18 pe plan mondial
  • Baja 5B -  O alta abordare a clasei 1/5 benzina - concept de neegalat pana in prezent
  • Savage - a redefinit ideea de Monster Truck - cel mai bine vandut model pe plan mondial
  • HB Cyclone - IFMAR World Champion touring(2006, Andy Moore, Italy)
  • HB D8 - IFMAR World Champion 1/8th buggy (2008, Atsushi Hara, USA)
  • The Savage XS - Cel mai rapid Mini Monster Truck din lume

 

Succesul HPI tube de calitate,inovatie si responsabilitate fata de pasionatii acestui brand.

Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".