Incarcator Quick Charger NIMH/NICD 4-8 celule

Incarcator Quick Charger NIMH/NICD 4-8 celule

R01001
Stoc epuizat
65,00 lei
cu TVA

Cel mai convenabil incarcator universal de pe piata! Robitronic

 

Incarcator de perete, multifunctional cu delta peak cuttoff, perfect pentru un incepator in RC sau alte domenii. Poate fi folosit pentru a incarca acumulatorii automodelelor, acumulatori starterbox, acumulatori receptie si multe altele. LED-ul colorat iti va arata procesul de incarcare.

Specificatii:

    Nr celule: 4-8 celule NiCd / NiMH
    Curent incarcare: 1000mAh/ora
    Delta peak cutoff
    LED pentru status
    Protectie impotriva conectarii inverse
    Dotat cu mufa Tamiya-style / BEC/ Mufa pack receptie JR / Micro connector
    Alimentare 110-240 volts

Robitronic a fost fondată în 1993. Pasiunea lui Robert pentru mașinile RC l-a determinat să-și înceapă afacerea de vis și sa concentrat inițial pe dezvoltarea, producerea și vânzarea de încărcătoare de curse. Mai târziu, regulatoarele electronice de viteză și testerele de motor au fost incluse în gamă. Între timp, producem în continuare lapcoutners, dar accentul este pus pe distribuția produselor RC în domeniul construcției de modele. Din 2009, Robitronic este nu numai un partener performant pentru angrosiști, ci și un contact competent pentru clienții privați care apreciază calitatea, experiența și sfaturile competente. Indiferent dacă sunteți începător sau profesionist, în magazinul nostru online veți găsi ceea ce căutați. Robitronic și-a câștigat reputația în industrie oferind o gamă largă de inventar, servicii excelente pentru clienți, livrare rapidă și prețuri rezonabile. Avem un depozit de 2000 m², unde avem în stoc 12.000 de produse diferite în mod constant pentru dvs. Peste 1.000 de articole părăsesc depozitul nostru în fiecare zi și sunt livrate de partenerii noștri logistici. Clienții privați au, de asemenea, posibilitatea de a prelua comanda rapid și ușor de la noi. O relație de încredere este la fel de importantă pentru noi ca o cooperare pe termen lung. Robitronic menține un parteneriat strâns cu clienții și producătorii, acționând ca o legătură de încredere de la producător la client timp de 25 de ani. Puteți conta pe echipa noastră de experți și profesioniști pasionați care să aibă grijă de comanda dvs. și să fie acolo pentru a vă răspunde la întrebări.

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".