Set Planetare CVD Traxxas (4 buc)

Set Planetare CVD Otel Traxxas Revo/Maxx (4 buc)

5451R
Stoc epuizat
360,00 lei
cu TVA
 

Acest set este un upgrade pentru modelele Traxxas T-Maxx 3.3, Revo 3.3, E-Maxx si E-Revo.
Acest set de planetare CVD (Constant Velocity Driveshafts) din otel  sunt realizate pentru a face fata fortei extreme care o dezvolta modelele Traxxas Revo/Maxx.
Cupele Cardanice sunt sigilate de un burduf pentru protectie importiva prafului.
Planetarele din otel cromate, burdufele din silicon albastre si detaliile rosii de la cupe nu numai ca arata foarte bine, dar sunt realizate dupa specificatii exigente pentru performanta si rezistenta maxima

Potriveste pe:

  • Traxxas E-Maxx
  • Traxxas E-Revo
  • Traxxas Revo
  • Traxxas T-Maxx

Traxxas, The Fastest Name in Radio Control® este numele de vânzare numărul unu în vehiculele Ready-To-Race® nitro și radio controlate electric (RC). Traxxas este dedicat gândirii inovatoare și proiectelor distractive care facilitează oricui să înceapă în controlul radio. Produsele Traxxas includ camioane, mașini, bărci cu motor și quadcopters, precum și o linie completă de accesorii pentru o experiență complet personalizată. 

Traxxas proiectează și construiește cele mai rapide și mai inovatoare mașini performante controlate radio Ready-To-Race® din lume. Modelele Traxxas sunt complet asamblate cu sisteme radio puternice, bogate în funcții și sunt Ready-To-Drive® în doar câteva minute , inclusiv supercarul Traxxas XO-1 de 100 km / h. Performanța Traxxas, durabilitatea și asistența pentru clienți de talie mondială se reunesc pentru a oferi o experiență premiată controlată radio, concepută să dureze ani de zile

Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".