ORGANIZARI EVENIMENTE AUTO si RC

Evenimente Hpi Racing Romania
Hpi Racing EVENTS
este un concept nou pentru a promova miscarea auto/motorsport si automodelism si produsele firmei la standurile expozitionale, magazine, evenimente de profil (lansari de produse, targuri) sau atragerea de vizitatori in centrele comerciale, mall-uri, petreceri private, diverse evenimente.


Ce ofera HPI RACING EVENTS:

Suntem specialisti in organizarea si gestionarea de evenimente auto tuning si expozitii auto, pentru pasionatii de Tuning si Motorsport. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si unele dintre cele mai de marca evenimente auto organizate in Romania, iti garantam ca evenimentul tau va fi un succes. Fie ca e vorba despre expunere a cateva masini in cadrul evenimentului tau sau a unui show de drift sau chiar un eveniment EXPO complet cu zeci sau chiar sute de masini expuse, suntem pregatiti sa iti demonstram ca pasiunea noastra nu cunoaste limite si ca profesionalismul il ducem la rang de arta.

Nu ne mandrim degeaba, suntem organizatorii al unuia dintre cele mai reusite evenimente de tuning expo de pana acum din Romania: ROMANIAN TUNING SHOW!!! Pe langa acest event, am organizat sau am fost implicati in organizarea altor zeci de evenimente dedicate pasionatilor de masini si motorsport in general.

Asa ca, daca doresti sa organizezi un eveniment cu specific auto si nu stii de unde sa pornesti, contacteaza-ne, oferim servicii complete pentru organizarea acestui gen de evenimente si/sau oferirea de consultanta dedicata.

De asemenea, pasiunea noastra ne duce cu gandul si la automodelism, asa ca am pregatit pentru dvs. si posibilitatea de a veni in fata tuturor cu evenimente cu specific RC. Ce face Hpi Racing Events in domeniul RC?


- Realizarea unui circuit special pentru drift cu automodele, delimitat si marcat corespunzator cu posibilitatea personalizarii conform cerintelor dumneavoastra.
- Realizarea unui circuit special pentru crawling cu automodele,delimitat si marcat corespunzator cu posibilitatea personalizarii conform cerintelor dumneavoastra
- Realizarea unui post de comanda inaltat pentru piloti.
- Tehnica de service pentru automodele de ultima generatie, incarcatoare rapide pt acumulatori, cauciucuri de schimb, piese de schimb.
- Sonorizare cu DJ profesionist si MC care intretine atmosfera si poate promova produsele firmei dumneavoastra
- Demonstratii cu automodele de drift si crawling, pilotate de personal cu experienta.
- Initiere în RC Drifting, Rc Crawling si automodelism.
- Posibilitatea personalizarii contra cost a automodelelor cu logo-ul firmei dumneavoastra, marca, culoarea si autocolantele.
- Realizarea unui montaj video si a unei galerii foto ale evenimentului care vor fi postate pe site-ul HPI-RACING.RO si site-urile partenere.
- Oferim o durata de minim 8 ore al evenimentului.
- Transportul echipei Hpi Racing EVENTS si echipamentelor.

Ce avem nevoie:
O suprafata neteda (asfalt, beton, gresie, parchet) libera de sarcini, preferabil de minim 60mp (dimensiunile pot creste in functie de complexitatea evenimentului dorit), sursa de curent 220V.


Pentru o informare mai buna, legata de evenimentele noastre anterioare, puteti accesa profilul nostru de FACEBOOK cu galerii foto ale evenimentelor: 

https://www.facebook.com/hpiracing.romania


HPI RACING EVENTS o echipa entuziasta care asteapta sa promoveze produsul firmei dumneavoastra sau centrul comercial.

Info@hpi-racing.ro
 

Evenimente Hpi Racing RomaniaClientii nostri de pana acum:

Centre comerciale:
Polus Center Cluj Napoca
Era Shopping Park Oradea
Gold Plaza Baia Mare
Iulius Mall Cluj Napoca
Promenada Mall Sibiu
Galleria Mall Suceava
Galleria Mall Buzau
Shopping City Ploiesti

Evenimente:
Romanian Tuning Show – Romexpo 2012
Napoca Motor Days Expo Transilvania – Cluj Napoca 2009
Polus Tuning Show – Cluj Napoca 2011
GLL Tuning Show – Sibiu 2011
Expo Modelism – Bucuresti 2013

Companii:
Taparo Targu Lapus

Persoane fizice:
Diverse


 

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".