Ulei siliconic pur Team C 100.000 CPS 60ml

Ulei Siliconic Pur Diferential 20.000 CPS 60ml

3030026
Stoc epuizat
35,00 lei
cu TVA
 

Aceasta este o sticla de 60ml de ulei siliconic pentru diferentiale Absima 20.000CPS.

Uleiurile de diferentiale Absima sunt fabricate din ulei siliconic pur 100% si nu se vor lichefia pe vreme calda sau intari pe vreme rece.
Schimbarea uleiului in diferentiale este cel mai important in modificarea masinilor pentru concursuri si intretinerea optima a acestora.
Cu cat numărul este mai mare cu atat vâscozitatea uleiului este mai mare.

ABSIMA a fost fondată în septembrie 2011 la Nürnberg și combină o echipă cu experiență de zeci de ani în modelarea RC și idei proaspete și extraordinare. Prietenia, rapiditatea, flexibilitatea, o capacitate de livrare peste medie și un serviciu excelent fac parte din filosofia Absima. Deosebit de importantă este relația corectă cu partenerii noștri de afaceri și clienții noștri. În calitate de reprezentant exclusiv al mărcilor Team C, HB Racing, Redcat și Team Orion, Absima reprezintă unii dintre cei mai importanți producători mondiali din sectorul mașinilor RC. Tehnologia inovatoare asociată cu o calitate remarcabilă sunt semnele distinctive ale produselor noastre. Acest lucru este dovedit de nenumărate succese în cursele de mașini RC din întreaga lume. În plus, oferim o gamă de mașini RC atractive și bine rotunjite, cu un raport preț / performanță fantastic, de la vehiculul „Gata de rulare” pentru începători până la mașina de competiție profesională. Gama noastră include mașini RC în aproape toate scările, precum și piesele de schimb și tuning necesare, telecomenzi RC, servo, cruise control, motoare electrice și cu combustie, baterii NiMH și LiPo și multe altele!

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".