Set diferential HD AXIAL AX10 (43T/13T)

Set diferential HD AXIAL AX10 (43T/13T)

AX30402
Stoc epuizat
130,00 lei
cu TVA
 
Set pinioane optionale pentru diferential AXIAL AX10

* Folositi aceste pinioane in combinatii diferite fata/spate pentru a reduce tensiunea aplicata sasiului pe puntea spate si pentru a mari tractiunea pe puntea fata
* Pinioanele spiralate ofera contact sporit intre dintii acestora si ruleaza mult mai eficient
* Construite din otel intarit pentru rezistenta sporita si greutate mai mare pe punte
* Este necesar 1 set pe punte
* Gravate cu laser

Pasiunea pentru automobile este adâncă în echipa Axial. Marca în sine este punctul culminant al unei echipe de design de raft de top, alături de un personal de marketing excelent, care știe ce este la modă și în tendințe în lumea sporturilor cu motor. Ne mândrim cu dezvoltarea de modele de control radio extrem de performante ale vehiculelor pe care este posibil să le vedeți în aer liber. Aceste modele sunt concepute pentru a genera o cantitate extraordinară de distracție fiabilă, care poate fi experimentată de întreaga familie. Echipa noastră de design se mândrește cu căsătoria cu look-uri la scară reală cu performanțe de nivel superior. Echipa noastră de marketing se asigură că Axial este pe primul plan prin dezvoltarea de parteneriate cu mărci de calitate superioară pe piața entuziaștilor de dimensiuni complete. Fie că sunteți un începător care dorește să vă dezvolte cunoștințele despre dinamica de bază a vehiculului sau un veteran experimentat al hobby-urilor, produsele Axial vă oferă o platformă pentru a vă personaliza și a vă bucura în fiecare mediu. Acum ieși afară și distrează-te cu familia!

Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".