Sticluta Combustibil Absima 250ml

Sticluta Combustibil Absima 250ml

2300003
Stoc epuizat
25,00 lei
cu TVA

Sticluta Combustibil Absima 250ml

 

Transfera combustibilul din canistra de combustibil in rezervorul masinii tale foarte usor cu aceasta convenabila sticluta pentru combustibil.

Cu un corp principal construit din plastic transparent, Gatul lung de aluminiucu diametru de 14mm pentru turnare, ajuta la umplerea celor mai ascunse rezervoare de modele termice. Dotata cu capac pentru a nu curge combustibilul afara.


Cantitatea pe care o poti stoca in sticla este de 250ml, cantitate care ajunge pentru umplerea a mai multe rezervoare

ABSIMA a fost fondată în septembrie 2011 la Nürnberg și combină o echipă cu experiență de zeci de ani în modelarea RC și idei proaspete și extraordinare. Prietenia, rapiditatea, flexibilitatea, o capacitate de livrare peste medie și un serviciu excelent fac parte din filosofia Absima. Deosebit de importantă este relația corectă cu partenerii noștri de afaceri și clienții noștri. În calitate de reprezentant exclusiv al mărcilor Team C, HB Racing, Redcat și Team Orion, Absima reprezintă unii dintre cei mai importanți producători mondiali din sectorul mașinilor RC. Tehnologia inovatoare asociată cu o calitate remarcabilă sunt semnele distinctive ale produselor noastre. Acest lucru este dovedit de nenumărate succese în cursele de mașini RC din întreaga lume. În plus, oferim o gamă de mașini RC atractive și bine rotunjite, cu un raport preț / performanță fantastic, de la vehiculul „Gata de rulare” pentru începători până la mașina de competiție profesională. Gama noastră include mașini RC în aproape toate scările, precum și piesele de schimb și tuning necesare, telecomenzi RC, servo, cruise control, motoare electrice și cu combustie, baterii NiMH și LiPo și multe altele!

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".