Set accesorii interior AXIAL 1/10 (negru)

Set accesorii interior AXIAL 1/10 (negru)

ax80037
Stoc epuizat
68,00 lei
cu TVA
Set accesorii interior AXIAL 1/10 (negru)

 
Totul tine de detalii! Acum poti sa adaugi un look realist oricarui automodel cu acest set de detalii interioare de la AXIAL!

• 3 modele diferite de volane pentru a alege intre ele
• Cotiere, clante de usi, manivele pentru geamuri
• 4 stiluri diferite de schimbatoare de viteze,
• Suporti arme si 2 pusti de vanatoare incluse
• Include accesorii de montare

Pasiunea pentru automobile este adâncă în echipa Axial. Marca în sine este punctul culminant al unei echipe de design de raft de top, alături de un personal de marketing excelent, care știe ce este la modă și în tendințe în lumea sporturilor cu motor. Ne mândrim cu dezvoltarea de modele de control radio extrem de performante ale vehiculelor pe care este posibil să le vedeți în aer liber. Aceste modele sunt concepute pentru a genera o cantitate extraordinară de distracție fiabilă, care poate fi experimentată de întreaga familie. Echipa noastră de design se mândrește cu căsătoria cu look-uri la scară reală cu performanțe de nivel superior. Echipa noastră de marketing se asigură că Axial este pe primul plan prin dezvoltarea de parteneriate cu mărci de calitate superioară pe piața entuziaștilor de dimensiuni complete. Fie că sunteți un începător care dorește să vă dezvolte cunoștințele despre dinamica de bază a vehiculului sau un veteran experimentat al hobby-urilor, produsele Axial vă oferă o platformă pentru a vă personaliza și a vă bucura în fiecare mediu. Acum ieși afară și distrează-te cu familia!

Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".