Accesoriu la scara: Suport portbagaj pavilion automodele 1/10

Accesoriu la scara: Suport portbagaj pavilion automodele 1/10

2320013
Stoc epuizat
28,00 lei
cu TVA
Accesoriu la scara: Suport portbagaj pavilion automodele 1/10

 
Daca iti doresti sa incepi un proiect de automodel la scara, nu trebuie sa treci cu vederea peste gama de accesorii la scara, produsa de Absima Racing. Detalii foarte realiste si finisaje de cea mai inalta calitate.

Acest set poate fi folosit ca si suport portabagaj pavilion automodele, dar si ca protectii laterale pentru automodele.

 Distanta intre gaurile pentru prindere: 13.1cm

Setul include 2 bari cu suruburile necesare pentru montare.

ABSIMA a fost fondată în septembrie 2011 la Nürnberg și combină o echipă cu experiență de zeci de ani în modelarea RC și idei proaspete și extraordinare. Prietenia, rapiditatea, flexibilitatea, o capacitate de livrare peste medie și un serviciu excelent fac parte din filosofia Absima. Deosebit de importantă este relația corectă cu partenerii noștri de afaceri și clienții noștri. În calitate de reprezentant exclusiv al mărcilor Team C, HB Racing, Redcat și Team Orion, Absima reprezintă unii dintre cei mai importanți producători mondiali din sectorul mașinilor RC. Tehnologia inovatoare asociată cu o calitate remarcabilă sunt semnele distinctive ale produselor noastre. Acest lucru este dovedit de nenumărate succese în cursele de mașini RC din întreaga lume. În plus, oferim o gamă de mașini RC atractive și bine rotunjite, cu un raport preț / performanță fantastic, de la vehiculul „Gata de rulare” pentru începători până la mașina de competiție profesională. Gama noastră include mașini RC în aproape toate scările, precum și piesele de schimb și tuning necesare, telecomenzi RC, servo, cruise control, motoare electrice și cu combustie, baterii NiMH și LiPo și multe altele!

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".