Nitro

Automodele RC cu motor pe metanol

Ce sunt automodelele RC Nitro?

Automodelele cu telecomanda, sunt oferite si in varianta NITRO, cunoscute si ca "TERMICE" sau "PE METANOL". Aceste modele RC sunt propulsate de motoare in 2 timpi si alimentate cu un combustibil special "NITROMETAN", combustibil care este gata amestecat cu ulei pentru lubrifierea motorului. Acest combustibil este oferit doar de magazinele cu specialitatea in MODELISM/HOBBY.

Motoarele pe metanol sunt motoare ultra performante, ating turatii de pana la 39.000 RPM. Sunetul oferit de aceste motoare, este unul deosebit, fiind de multe ori comparat cu o motocicleta de viteza sau sunetul unei albine in zbor.

Performantele oferite de aceste masini termice sunt unele deosebite, atingand viteze de pana la 90 km/h cu motorizare standard.

Spre deosebire de un model electric la care acumulatorii o data consumati, trebuie reincarcati inainte de utilizare, modelele cu motor termic, ofera timp de joaca de pana la 25 minute cu un rezervor de metanol, iar la terminarea acestuia, doar reumpleti rezervorul si masina este pregatita de o noua pornire. Este atat de simplu!

Modelele NITRO sunt mult mai complexe in constructie si mult mai realiste decat modelele electrice, acestea oferind pasionatilor de automobile si sporturi cu motor, ore si ore de satisfactie in analiza constructiei si complexitatii acestora.

Pasionatii de mecanica, vor gasi o adevarata atractie in aceste modele la scara, deoarece intervalele de service si mentenanta, sunt mai scurte decat la automodelele electrice si cele pe benzina, asa ca vor avea ocazia sa se transforme din piloti in mecanici mult mai des.

Toate modelele sunt dotate cu diferentiale pe sateliti, amortizoare pe ulei siliconic si arcuri progresive, frane pe discuri, ambreaj centrifugal, toba de esapament, etc. Toate acestea, prin proiectare, au fost duse la extrem, pentru a se manifesta in functionare, exact ca si la o masina reala.

Filtreaza produse (8 produse)

In stoc

Brand

Clasa

Scara

Arata/ascunde mai multe optiuni

Tractiune

Motor

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".