Automodel Arrma Typhon 6S V5 BLX 1:8 Buggy RC RTR
Automodel Arrma Typhon 6S V5 BLX 1:8 Buggy RC RTR
Automodel Arrma Typhon 6S V5 BLX 1:8 Buggy RC RTR
Automodel Arrma Typhon 6S V5 BLX 1:8 Buggy RC RTR
Automodel Arrma Typhon 6S V5 BLX 1:8 Buggy RC RTR
Automodel Arrma Typhon 6S V5 BLX 1:8 Buggy RC RTR
Automodel Arrma Typhon 6S V5 BLX 1:8 Buggy RC RTR
Automodel Arrma Typhon 6S V5 BLX 1:8 Buggy RC RTR

Automodel Arrma Typhon 6S V5 BLX 1:8 Buggy RC RTR

ARA8606V5
Stoc epuizat
2.630,00 lei
cu TVA
 

Introducere

Experimentați un nou nivel palpitant de performanță de atac cu scara 1/8, gata de rulare ARRMA® TYPHON™ 6S BLX 4WD Speed Buggy. Proiectat rapid, proiectat dur și echipat acum cu un sistem radio versatil Spektrum™ cu 3 canale și electronică fără perii Firma™, totul este pregătit pentru acțiune rapidă pe orice teren, în toate condițiile.

Caracteristici

     Gata de rulare
     Radio cu 3 canale Spektrum™ SLT3™ 2,4 GHz
     Receptor Spektrum™ SR315 cu 3 canale cu protocol dublu
     Servo digital Spektrum™ S652
     Spektrum™ Firma™ 150A Smart ESC
     Motor fără perii Spektrum™ Firma™ 4074 2050Kv
     Front brace compatibil cu EXB
     Design de șasiu mai puternic si rezistent
     Cutie receptor impermeabilă* de volum mare
     hex roți de +1 mm
     Sasiu din aluminiu anodizat
     Poduri laterale din compozit
     Șasiu compozit puternic față și spate
     Aripă de mare viteză cu forță aerodinamică scăzută și monturi puternice
     Amortizoare reglabile umplute cu ulei
     Capace de amortizor și protecție din aluminiu

     Turnuri de amortizor față și spate din aluminiu anodizat negru
     Arborele de transmisie din oțel durabil
     Tren de rulare pentru sarcini grele
     Dispozitivele de diferenţial şi interiorul cutiei de viteze din metal
     Servo-saver din aluminiu roșu care nu se pierde niciodată
     Never-pop ball ends
     Îndepărtarea diferenţialului central cu 4 şuruburi
     Suport al motorului glisant cu acces ușor pentru demontarea rapidă a motorului
     Butuci de roți super-durabili pentru rezistență sporită
     Roți cu rezistență redusă
     Anvelope multi-teren dBoots® KATAR™
     Schemă de vopsea mată în stil compozit forjat
     Conectori IC5® (compatibili EC5™)
    

*Pentru detalii despre standardele de impermeabilitate, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni al produsului

 
Prezentare generală

Inginerii ARRMA® au actualizat TYPHON™ 6S BLX 4WD Speed Buggy cu un sistem de alimentare fără perii care include Spektrum™ Firma™ 150A Smart ESC și motor Firma™ 2050Kv fără perii. Combinația vă permite să dezvăluiți cuplu, accelerație și viteză incredibile, în timp ce șasiul și componentele de transmisie rezistente din aluminiu și oțel iau totul în pas. Pentru o direcție îmbunătățită, ARRMA® include, de asemenea, un nou servo digital Spektrum™ S652, cu angrenaj din oțel, care este cu 32% mai puternic și cu 5% mai rapid decât servo-ul ADS-15M al versiunii anterioare.

Pachetul gata de rulare include acum și un radio Spektrum™ SLT3™ cu 3 canale și un receptor Spektrum™ SR315 cu protocol dublu. Perfect pentru ore lungi de bashing fără oboseală, designul ergonomic al emițătorului dispune de un volan din spumă pentru un control precis cu vârful degetelor și o aderență îmbunătățită a mâinii și a tragaciului de aceeleratie. Dacă sunteți un șofer nou, veți putea seta limitele de accelerație la 50% sau 75% până când sunteți gata să utilizați potențialul maxim de viteză. SLT3™ este compatibil cu receptoarele Tactic® SLT™ pentru a rula alte vehicule RTR pe care le dețineți și include un al treilea canal pentru a controla funcții opționale, cum ar fi lumini și trolii la modelele care le au.

Deoarece receptorul SR315 poate folosi protocoalele SLT™ și DSMR®, puteți face upgrade cu ușurință la un transmițător Spektrum™ DSMR® ulterior — apoi, descărcați aplicația gratuită Spektrum™ Dashboard™ pentru dispozitivul dvs. mobil și profitați din plin de capabilitățile de telemetrie inteligentă deja prezent în electronica Firma™. Veți putea primi actualizări în timp real despre temperatura ESC, tensiunea receptorului (BEC), tensiunea pachetului de acționare și turația motorului.

Buggy de viteză TYPHON™ 6S BLX 4WD explodează peste pământ, asfalt și iarbă, cu amortizoare reglabile umplute cu ulei care absorb denivelările. Amortizoarele sunt montate pe turnuri din aluminiu anodizat negru și includ capace și protectoare din aluminiu pentru a-și menține amortizarea super-lineara.

Pentru durabilitatea necesară pentru a susține o performanță intensă fără perii, ARRMA® folosește ca fundație un șasiu din aluminiu anodizat consolidat. Bretele compozite ale șasiului față și spate și podurile laterale ale șasiului compozit adaugă mai multă rezistență. Dispozitivele de rulare ale diferențialelor și elementele interne ale cutiei de viteze din metal, plus arbori de transmisie durabil din oțel, toate contribuie la o transmisie fiabilă, rezistentă, care rezistă la lovituri extreme. Un dispozitiv de salvare a servodirecției din aluminiu „niciodată slăbit” și capetele sferice „niciodata pop” oferă mai multă precizie, fiabilitate și încredere.

ARRMA® reduce timpul de întreținere la minimum, cu un design eficient, prietenos cu șoferul. Un suport glisant vă oferă acces rapid și fără probleme la motor. Diferența centrală este ușor de atins și poate fi îndepărtată scoțând doar patru șuruburi.

Roțile pentru buggy cu rezistență redusă, acum cu hex de +1 mm, vin echipate cu anvelope dBoots® KATAR™ super-agresive, cu suprafețe multiple. O aripă cu rezistență redusă ajută la menținerea vehiculului la pământ. Ambele contribuie la un control încrezător și la o manevrabilitate receptivă la viteze mari palpitante. În plus, este o caroserie elegantă, cu un aspect raționalizat, cu o schemă de vopsea negru mat și roșu cu detalii din compozit forjat.

Pentru a rula acest automodel mai aveti nevoie de urmatoarele:

- baterii sau acumulatori pentru telecomanda 4 buc
- 2buc. pack acumulatori Li-PO 2s sau 3s (2 celule sau 3 celule)
- incarcator pentru
acumulatori LIPO

Toate acestea se pot cumpara de la noi si se pot folosi la orice automodel cu motor electric.

Atentie: Acest produs nu este o jucarie, copiii sub 14 ani trebuiesc supravegheati de un adult!

Motor
Brushless (fara perii)
Scara
1/8
Tractiune
4WD (integral)
Clasa
Buggy
Stare initiala
RTR - Ready to Run - Nu necesita ansamblare
Voltaj si numar celule
6S - 22.2V
Tip acumulator
LIPO - Lithium Polymer

Indiferent dacă sunteți nou în hobby-ul Radio Control sau un fan RC experimentat, ARRMA vă poate oferi exact ceea ce aveți nevoie pentru a face față noilor provocări și vă puteți stabili obiectivul de a deveni un rege RC ARRMA.

Proiectate de la bază de către experți care înțeleg importanța puterii, vitezei și valorii incredibile, vehiculele ARRMA sunt „Concepute pentru a fi rapide, proiectate pentru a fi rezistente”.

Abordând o gamă de camioane de înaltă calitate și elegante, carucioare și vehicule puternice pentru toate terenurile, ARRMA vă va pune direct în acțiune, cu pachete Ready-to-Run care vă permit să loviți murdăria acum. Dacă sunteți în căutarea experienței RC finale care va transforma modul în care alegeți să vă distrați, bine ați venit în lumea ARRMA. 

Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".