Set Fuzete Oversized  Spate RPM pentru Traxxas X-Maxx (2buc)
Set Fuzete Oversized  Spate RPM pentru Traxxas X-Maxx (2buc)
Set Fuzete Oversized  Spate RPM pentru Traxxas X-Maxx (2buc)
Set Fuzete Oversized  Spate RPM pentru Traxxas X-Maxx (2buc)

Set Fuzete Oversized Spate RPM pentru Traxxas X-Maxx (2buc)

81732
Stoc epuizat
132,00 lei
cu TVA

 
Informatii:
– inlocuieste piesa standard Traxxas #7752
– include 2 rulmenti supradimensionati (20x32x7mm)
– rulmenti exteriori nu sunt inclusi(se folosesc rulmentii standard)
– vandute in pereche (1 – stanga si 1 – dreapta)
Fuzetele supradimensionate spate RPM pentru Traxxas X-Maxx au fost proiectate astfel incat sa puna capat celor doua probleme majore, raportate de utilizatorii acestor monstrii. Primul este fiabilitatea. Am proiectat aceste fuzete, astfel incat sa faca fata unor abuzuri mari. Fuzetele supradimensionate spate de la RPM sunt extrem de rezistente, cu un design extrem de bine gandit, pentru a fi cele mai rezistente de pe piata.

O alta imbunatatire adusa fuzetelor, sunt rulmentii interiori supradimensionati. Cat de mari? URIASI! Rulmentii interiori sunt de 20x27x4mm. Rulmentii supradimesnionati pe care RPM ii foloseste sunt de 20x32x7mm! Inseamna 5mm mai mult in diametru si 3mm in latime! Aia inseamna o incarcatura dinamica si statica cu 300% mai mare decat rulmentul standard! Diferenta este asa de mare, incat va veti intreba de ce nu vine in echiparea standard.

Daca cumva ati spart un rulment spate standard sau o fuzeta, trebuie sa vedeti cum se comporta acestea! Fuzetele noastre supradimensionate sunt turnate in negru si asigurate de garantia pe viata a pieselor, impotriva stricarii. Nu aveti cum sa gresiti,alegand piesele RPM pentru X-Maxx-ul vostru.


Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".