Aparat lipit cauciucuri RPM
Aparat lipit cauciucuri RPM
Aparat lipit cauciucuri RPM
Aparat lipit cauciucuri RPM

Aparat lipit cauciucuri RPM

81280

Aparat lipit cauciucuri RPM - potriveste pe majoritatea masinilor 1:10 Offroad

 

Aparatul pentru lipit cauciucuri marca RPM este perfect pentru toti utilizatorii care s-au saturat sa lipeasca cauciucuri manual si sa-si murdareasca cauciucurile si mainile cu lipici de fiecare data.

Acum este posibil sa montati cauciucuri rapid si curat si foarte usor cu acest nou aparat dedicat lipiriii cauciucurilor, din partea RPM RACING.

Cauciucul si janta sunt montate in interiorul unei piese de baza timp in care se monteaza un inel pentru impingere deasupra lor. Impingand acest inel, cauciucul se va desparti de janta uniform, lasand buza cauciucului descoperita pentru lipire.
Odata ce s-a efectuat lipirea, inelul de impingere se lasa la pozitia initiala, acesta lasand cauciucul sa culce perfect pe janta,rezultand o lipitura uniforma.

Tech Note: #81280 aparatul pentru lipit cauciucuri RPM va functiona cu marea majoritate a jantelor si cauciucurilor scara 1/10 offroad care au dimensiunea maxima 4-1/4" in diametru.

Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".