Sigla Star BT Banca Transilvania

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania beneficiezi de 3 rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata de la Hpi Racing Romania in cadrul magazinului nostru fizic, localizat in Cluj-Napoca, str. Calea Floresti nr. 2C. De asemenea, pentru platile integrale cu cardul Star BT, veti primi automat 3% puncte de fidelitate din valoarea cumparaturilor (1 punct fidelitate = 1 leu).

Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Puteti plati prin intermediul POS la sediul nostru unde veti putea plati produsele dorite, cu cardul Dvs. In conditii de deplina siguranta.

Aceasta modalitate de plata se adreseaza doar clientilor magazinului nostru fizic din Cluj-Napoca, momentan nu oferim servicii de plata prin card bancar online.

Afla mai multe detalii pe www.starbt.ro

Nu ai card de credit de la Banca Transilvania?

Mergi la cea mai apropiata unitate  a  Bancii Transilvania sau contacteaza banca la numerele de telefon Call Center :0800 80 2273  ( CARD ) – apel gratuit in reteaua de telefonie fixa Romtelecom 0264 594 337 – apelabil din orice retea

Email : contact@bancatransilvania.ro

Cardurile Star BT Rate

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".