Playseat Racing WRC Cockpit Simulator 2013 MODEL
Playseat Racing WRC Cockpit Simulator 2013 MODEL
Playseat Racing WRC Cockpit Simulator 2013 MODEL
Playseat Racing WRC Cockpit Simulator 2013 MODEL
Playseat Racing WRC Cockpit Simulator 2013 MODEL
Playseat Racing WRC Cockpit Simulator 2013 MODEL

Playseat Racing WRC Cockpit Simulator 2013 MODEL

72008
Stoc epuizat
2.180,00 lei
cu TVA
Playseat Racing WRC Cockpit Simulator 2013 MODEL

 
Disponibil cu precomanda! Livrare in 5-7 zile lucratoare!

Playseat WRC
, un alt nivel in jocurile si simulatoarele auto! Acest cockpit ofera confortul maxim si un stil unic de prezentare! Modelat dupa scaunele folosite in raliurile reale World Rally Championship, acest scaun este unul dinamic si complet cu stabilizatoare pentru cap! Playseat WRC este modalitatea perfecta de a aduce raliurile WRC si senzatiile oferite de acestea,direct in casa ta!

Scaun de curse: Extra rezistent, foarte usor, suport tubular din otel cu arcuri rezistente la tensiune mare. powder coated tubular steel frame with high-tension spring and wire system. Sustineri laterale cu profil foarte inalt,construite din spuma cu densitate ridicata,complet imbracat in Alcantara, cu brandingul oficial WRC si ranforsari din piele sintetica in zonele de langa umeri. Spatarul este demontabil,de asemenea si sezutul.
Cockpitul este dotat cu sistemul patentat Playseat de demontare si strangere a acestuia pentru depozitare foarte facila.

Sasiul scaunului si suportul pentru pedale: Extra rezistent, construit din otel cu o tubulatura de otel speciala si suport pentru pedale din aluminiu cu sistem de demontare rapida si reglaj facil al unghiului pedalelor.

Suportul pentru volan: Noul suport patentat de Playseat ofera un sistem de demontare rapida si reglajul facil al inaltimii si lungimii. Noul design ofera extra rezistenta, tubulatura din otel cu extra spatiu pentru a introduce toate firele sistemului de volan si pedale in ele.

Acest model de scaun este des folosit de pilotii profesionisti pentru antrenamente

 • Folosit de multi piloti profesionisti din WRC pentru antrenamente si recunoasterea traseelor 
 • Cockpitul poate fi usor demontat si depozitat cand nu este folosit.
 • Sasiul este perfect stabil,nu trebuie sa va faceti griji cand virati sau franati puternic
 • Scaun de curse autentic,complet ajustabil,in care va veti simti ca intr-o masina de curse reala. Cockpit-ul poate fi setat pentru folosirea de catre piloti mai tineri sau mai in varsta,de toate inaltimile si greutatile, schimbarea pozitiei la volan dureaza doar cateva secunde
 • Compatibil cu aproape toate seturile de volan si pedale existente pe piata
 • Cel mai bun copilot al setului Logitech G27, combinatia dintre Logitech G27 si Playseat face din simulatoarele de condus,cea mai extrema experienta.
 • Pachetul contine toate suruburile dedicate pentru a monta volanul si pedalele in siguranta pe cockpit-ul Playseat. Optional se poate upgrada cu suportul pentru schimbatorul de viteze pentru Logitech G27
 • Compatibil with the Playstation2, Playstation3, X-box , X-Box360, WII Gaming Consoles si PC
 • Inaltimea recomandata a pilotilor: minimum 120cm/47inch - max 220cm/87inch
 • Greutatea recomandata a pilotilor: minimum 20kg/ 46lbs - maximum 112 kg/247 lbs
 • Varsta 8 ani +


 
Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".