Kit Competitii

Kituri profesionale pentru automodelism sportiv

Ce sunt kiturile de competitii?

Modelele din aceasta sectiune sunt oferite in varianta " KIT " si sunt automodele de cea mai inalta calitate si performanta, dedicate competitiilor sportive in domeniul RC sau pasionatilor care isi doresc tot ce este mai bun in acest domeniu.

Kit-urile sunt oferite de catre producatori, dezasamblate, cu instructiuni foarte detaliate pentru constructia acestora, ceea ce face din aceasta activitate, o metoda suplimentara de cunoastere a mecanicii si fizicii acestor modele foarte performante si de ce nu, o metoda de relaxare.

Aceste modele sunt proiectate fara compromisuri si ofera doar materiale premium, de cea mai inalta calitate, iar performantele acestora, nu pot fi egalate de catre un model din clasa "Hobby".

Pentru a oferi cele mai actuale produse, deoarece produsele de competitii sunt revizuite permanent, cea mai buna varianta de a intra in posesia unui asemenea automodel, este pe baza de comanda speciala cu livrare la dvs. in 10-15 zile lucratoare de la confirmarea acesteia. Fiecare comanda in parte, pentru kit-uri dedicate competitiilor, va fi trimisa direct la producator, pentru ca dvs. sa beneficiati de cel mai actual model disponibil.

Filtreaza produse (16 produse)

In stoc

Brand

Clasa

Scara

Arata/ascunde mai multe optiuni

Tractiune

Motor

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".