Set jante Axial Signature Mt/Truggy 1/8 (Crom Negru/2 Buc)

Set jante Axial Signature Mt/Truggy 1/8 (Crom Negru/2 Buc)

AX8032
Stoc epuizat
58,00 lei
cu TVA

Set jante Axial Signature Mt/Truggy 1/8 (Crom Negru/2 Buc)

 

Acesta este un set de jante Signature pentru Monster Truck sau Truggy 1/8.

Toate jantele Axial sunt construite din material compozit ultra rezistent si sunt finisate la un grad foarte ridicat.

Dotate cu hex-uri de 17mm vor potrivi pe aproape toate modelele scara 1/8 Monster Truck si Truggy.

De asemenea sunt incluse in pachet adaptoare pentru hexuri de 14mm pentru cei care doresc sa foloseasca acest sistem de prindere.

• Design foarte modern
• Finisate in culoarea CROM NEGRU
• Material compozit ultra rezistent
• Potrivesc pe hex-uri de 17mm, si includ in pachet un adaptor pentru hex-uri de 14mm

Setul contine: 2 buc jante Axial, set adaptoare hex 14mm

Pasiunea pentru automobile este adâncă în echipa Axial. Marca în sine este punctul culminant al unei echipe de design de raft de top, alături de un personal de marketing excelent, care știe ce este la modă și în tendințe în lumea sporturilor cu motor. Ne mândrim cu dezvoltarea de modele de control radio extrem de performante ale vehiculelor pe care este posibil să le vedeți în aer liber. Aceste modele sunt concepute pentru a genera o cantitate extraordinară de distracție fiabilă, care poate fi experimentată de întreaga familie. Echipa noastră de design se mândrește cu căsătoria cu look-uri la scară reală cu performanțe de nivel superior. Echipa noastră de marketing se asigură că Axial este pe primul plan prin dezvoltarea de parteneriate cu mărci de calitate superioară pe piața entuziaștilor de dimensiuni complete. Fie că sunteți un începător care dorește să vă dezvolte cunoștințele despre dinamica de bază a vehiculului sau un veteran experimentat al hobby-urilor, produsele Axial vă oferă o platformă pentru a vă personaliza și a vă bucura în fiecare mediu. Acum ieși afară și distrează-te cu familia!

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".