Incarcator Team Orion Advantage TOUCH V2 55W Universal
Incarcator Team Orion Advantage TOUCH V2 55W Universal
Incarcator Team Orion Advantage TOUCH V2 55W Universal
Incarcator Team Orion Advantage TOUCH V2 55W Universal

Incarcator Team Orion Advantage TOUCH V2 55W Universal

ORI30256
Stoc epuizat
480,00 lei
cu TVA
Incarcator universal profesional, de calitate elvetiana, marca Team ORION
 
Acest incarcator universal, poate incarca, descarca, balansa si face cicluri pentru acumulatori NiMH, LiPO, NiCD, LIfe, LiION si Pb. Multumita interfetei cu touch screen, este foarte usor de folosit si de catre cei care nu sunt familiarizati cu incarcarea acumulatorilor.

Pachetul contine:
 • Incarcator Advantage Touch V2
 • Placa balansare 4-in-1 (XH, TP/FP, EH si HP/PQ)
 • Conectori pentru incarcare TRX, Deans, Tamiya, crocodil, EC3, BEC si Futaba
 • Cablu USB pentru update de firmware

Swiss Made Team Orion Advantage Touch V2

Functii:
 • Memorie pentru acumulatori
 • Sursa incorporata de 55W
 • Placa balansare 4-in-1
 • Asistent virtual pentru incarcare
 • Interfata Multi-lingual - 6 limbi instalate
 • Alimentare duala - 11-18VDC / 100-240VAC
 • Display grafic pentru incarcare si descarcare
 • Display grafic pentru balansare
 • Software upgradabil prin USB

Procesor intern HPC
Este important ca un incarcator sa ofere o incarcare completa a acumulatorului, indiferent de modelul si starea in care se afla acumulatorul. Dupa o munca foarte lunga de R&D, compania Team Orion a descoperit cele mai optime profile pentru incarcarea si descarcarea acumulatorilor, pentru a oferi o incarcare/descarcare fiabila si de incredere, tot timpul. Circuitul de incarcare de inalta precizie, conduce incarcarea si descarcarea cu o acuratete de neegalat de catre alte companii, oferind performanta optima din partea acumulatorilor dupa fiecare incarcare.

Ecran Spectra TFT
Pe un device ca si acesta, ecranul este o parte importanta a incarcatorului. Displayul TFT-LCD de 3" 400x240 color combinat cu software-ul  ATTS touch, ofera o experienta exclusiva utilizatorului. Componentele de inalta calitate, ofera o exterienta intuitiva fara cusur, iar informatia este prezentata precis pe ecran.

ATTS Software
Software-ul ATTS a fost special dezvoltat pentru incarcatorul ADVANTAGE, interfata fiind gandita pentru a fi usor folosita de incepatori dar si destul de customizabila pentru avansati. Toata informatia este afisata ordonat pe ecranul de rezolutie mare, ceea ce face din citirea manualelor de instructiuni lungi si plictisitoare, o experienta trecuta. Pentru a face si mai usoara experienta, elvetienii de la TEAM ORION au incorporat si un asistent virtual pentru incarcare, care va ajuta utilizatorii in toti pasii de incarcare.

Balansare avansata
Incarcatorul Advantage Touch este echipat cu functie de balansare pentru acumulatorii pe baza de Lithiu. Aceasta functie va permite sa verificati starea acumulatorului si sa il balansati in cazul in care este nevoie, fara sa folositi functiile de incarcare sau descarcare pentru aceasta procedura, cum se obisnuieste la alte incarcatoare mai putin performante. Un display grafic va afisa voltajul si rezistenta din fiecare celula.

Motor grafic
Multumita capabilitatilor hardware si software, acest incarcator poate afisa statusul incarcarii si descarcarii cu grafice foarte detaliate. Aceste grafice ajuta utilizatorul pentru a cunoaste in permanenta starea acumulatorilor. Se pot verifica inclusiv curbele de incarcare sau descarcare, ceea ce poate indica inconsistente in functionarea acumulatorilor.

Asistent pentru incarcare
Ajustarea parametrilor corecti in incarcator, nu este o experienta usoara pentru cei care nu au mai incarcat acumulatori sau nu sunt familiarizati cu aceasta procedura. Pentru a ajuta utilizatorii in aceasta experienta, elvetienii de la Team Orion, au incorporat un asistent pentru incarcare, care permite setarea parametrilor de incarcare/descarcare cu mul mai multa usurinta, doar urmand pasii indicati pe ecranul incarcatorului.

Firmware Upgradabil
Incarcatorul este dotat cu un port mini USB. Multumita acestui port, veti putea conecta incarcatorul la PC pentru a face upgrade de firmware de fiecare data cand este disponibila o noua si imbunatatita versiune de soft din partea companiei elvetiene TEAM ORION. Update-urile de software pot fi descarcate de aici: www.teamorion.com/touch.

Canale de incarcare          1
Mufe incarcare:                  BEC, Crocodile Clips, Deans, EC3, Futaba, Tamiya, TRX
Voltaj Input:                         100-240VAC 50/60Hz 100-240VAC 50/60Hz
                                               11-18V 11-18V
Ecran:                                   Spectra Color Touch Screen (400x240)
Curent incarcare:              0.1-7.0A
Putere incarcare:              55W
Curent descarcare:          0.1-2.0A
Putere descarcare:          5W

Acumulatori :                 LiPo/LiFe/LiIon 1-6 celule LiPo/LiFe/LiIon 1-6 celule
                                          NiMH/NiCd 1-15 celule NiMH/NiCd 1-15 celule
                                          Pb 2-20V Pb 2-20V

Moduri incarcare:         Balancing
                                          Charge
                                          Cycle
                                          Discharge
                                          Storage

Firmware upgradabil
Tonuri audio ajustabile
Discharge Cut-off Ajustabil
Trickle Current: 0-500mA
Salvare date incarcare/descarcare
Memorie pentru profile: 6
Sistem de protectie
Delta Peak: 0-30mV

Dimensiuni si greutate: 170x158x45mm / 662g

2015-06-12
Inventarea acumulatorilor LIPO HARD CASE, revolutionarea designului motoarelor electrice cu tehnologia V2, dezvoltarea tehnologiei CRF pentru motoarele NITRO, sunt doar cateva dintre inovatiile aduse pe piata de modelism RC din lume, de catre compania elvetiana TEAM ORION. Telul companiei Team Orion, este de a furniza si dezvolta produse care sunt mai atractive, mai performante si cu costuri reduse. Succesul mondial a fost de asemenea dovedit si in cadrul competitiilor internationale.

In 1987, dupa intoarcerea de la campionatul mondial din UK, Philippe Neidhart a inceput dezvoltarea procedurii de egalizare a celulelor acumulatorilor, folosind tehnologia LavCO. O noua era a inceput in industria modelismului mondial, dupa acest eveniment. Team Orion s-a format ca fiind cei mai mari specialisti in acumulatori, castigand multiple campionate mondiale.

In 1997 Oscar Jansen s-a alaturat companiei si in 2007 a urmat Adrien Bertin. Pentru a dezvolta si mai puternic know-how-ul companiei si pentru a se asigura ca Team Orion va ramane in continuare in varful dezvoltarii tehnologice.

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".