Set Capete de Bara Heavy Duty RPM (12 buc)

Set Capete de Bara Heavy Duty RPM (12 buc)

73381
Stoc epuizat
38,00 lei
cu TVA
 
Cand vine vorba de capete de bara pentru  tiranti, suntem baza de comparație! Capetele noastre au loc pentru tije supradimensionate și cupe noastre cu bile sunt turnate la cele mai stricte toleranțe. Fiecare capatin care intra  tija este modelat din amestecul nostru care este  extrem de dur, Nylons antiglonț. Daca vati satuart sa va tot sara capetele de bata de pe bila sau sa se rupa, capetele RPM sunt solutia!
Capete de bara
RPM se potrivesc pe toate automodelele scara de 1/10 HPI cu bila 4,3 mm  și pe automodelele scala 1/10 Associated & Losi . Ca toate produsele noastre, Capele de bara RPM sunt garantate a nu se rupe!

Specificatii tehnice: Capetele de bara RPM nu vor funcționa în colaborare cu suruburile cu bila noi de 4.8mm, cum ar fi cele găsite pe HPI Blitz/Firestorm. Ei vor merge numai cu suruburile cu bila HPI de 4.3mm.
Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".