Bara Protectie Fata RPM pentru HPI Firestorm

Bara Protectie Fata RPM pentru HPI Firestorm

RPM80042
Stoc epuizat
49,00 lei
cu TVA

Bara Protectie Fata RPM pentru HPI Firestorm

 

Bara de protectie stoc pe Firestorm HPI este pur si simplu un scut in miniatura . Ea nu face nimic pentru a ajuta la protejarea parti din fata a vehiculului .
Bara de protectie RPM este  construita folosind un amestec de nylon antiglonț si este turnata in negru sau albastru .Sa incercat realizarea unei bari mult mai rezistenta decat cea care vine in varianta stoc, si cei de la RPM  garanteaza ca au si reusit.
Aceasta bara a fost proiectata mult mai mare si mai solida decat cea stoc pentru a absorbi cat mai mult din socul unui impact cu un obstacol sau in urma unei saritui mai brutale. Este proiectat cu 4 gauri de prindere spre deosebire de bara stoc care are doar doua.


Nota:  Bara de protectie RPM pentru HPI Firestorm se potrivese pe toate versiunile ale acestor camioane , inclusiv Firestorm 10T , E - Firestorm & E - Firestorm Flux .

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".