Automodel Hpi Crawler King Ford F-150 SVT Raptor RTR

115118
Nu sunt suficiente produse in stoc
1.290,00 RON
cu TVA

Hpi Crawler King Ford Bronco

Ataca stancile cu HPI Crawler King!

Ataca orice teren cu acest model cu tractiune integrala, puternicul Crawler King! Dotat cu electronica waterproof, tractiune 4WD permanenta, punti extra lungi si rigide, Crawler King poate trece peste cele mai inalte obstacole fara sa gafaie!

Sasiul rezistent, tip TVP (Twin Vertical Plate) este ingust, deci se va putea inghesui in cele mai inguste obstacole cat timp se catara, timp in care designul articulatie. permite ca puntile sa se incline la unghiuri extreme. Acest lucru ofera cauciucurilor HB Rover, tractiune pe toate colturile, necesara la scoaterea modelului din cele mai imposibile unghiuri de catarare. Acumulatorul este asigurat in botul sasiului, pentru a oferi cea mai buna distributie posibila a greutatii, iar electronica din dotare, iti va permite sa ataci cele mai noroioase sau inzapezite locatii, fara sa iti faci griji.

Crawler King este acoperit de o caroserie realista Ford F-150 SVT. Caroseria este vopsita in culoare bej si dotata cu autocolante fotorealiste, deci arata exact ca un model de masina reala. Modelul este sustinut de jante dotate cu cauciucurile cele mai performante pentru crawling HB ROVER - cauciucuri folosite in majoritatea concursurilor de crawling din lume, datorita performantei oferite de acestea.

Crawler King este complet asamblat si pregatit de rulare. Doar trebuie sa incarci acumulatorul si sa pornesti masina! Sistemul de radiocomanda este in 2.4GHZ, deci nu vei mai avea grija schimbarii cristalelor de frecventa.


Hpi Crawler King Ford BroncoHpi Crawler King Ford Bronco

Usor de condus!

Controleaza noul model Crawler KING  in siguranta si cu usurinta cu noul transmitator cu tehnologie 2.4GHZ. Vei fi scutit de grija schimbarii cristalelor de frecventa, noul transmitator previne eventuale conflicte de frecventa. Daca masina va pierde semnalul radio sau puterea din baterii, un FAILSAFE electronic iti va salva masina si o va opri in siguranta.

Protectie impotriva elementelor

Modelul Crawler KING este acum complet waterproof si pregatit de a ataca orice conditii meteo cum ar fi zapada sau noroi. Noul receptor 2.4GHZ este protejat intr-o cutie waterproof. Noile servo-uri SF-10W si noul ESC 35SC-WP, ambele waterproof, completeaza pachetul,pentru a-ti permite distractie maxima,indiferent de conditiile meteo.

Atentie: Electronica este rezistenta la stropiri si folosire in conditii de umezeala. Nu este rezistenta la sumbmersia in apa!

Hpi Crawler King Ford Bronco

Acumulator montat frontal

Acumulatorul standard inclus in pachetul Crawler King, se monteaza cu usurinta in cutia de acumulator, montata in botul sasiului. Aceasta pozitie de montare, ajuta la distributia perfecta a greutatii, pentru urcare pe teren abrupt.

Hpi Crawler King Ford Bronco

Suspensie de crawler reala

Unul dintre cele mai atragatoare lucruri la Crawler King, este suspensia si transmisia, care sunt bazate pe masinile reale de offroad. Designul 3 Link ofera 2 link-uri inferioare de aluminiu si un link in forma de Y in partea superioara, lucru care ofera tone de articulatii, oferind aderenta maxima pe cele mai extreme terenuri.

Hpi Crawler King Ford Bronco

Punte fixa - design autentic

Exact ca si la masinile reale de offroad, Crawler King, este dotat in fata si spate cu punti fixe, ceea ce ii va permite sa puna puterea la sol cand este nevoie. Ce este si mai important, este faptul ca puntile permit cauciucurilor sa atinga solul la exact 90 grade, ceea ce inseamna aderenta si tractiune maxima!

Hpi Crawler King Ford Bronco

Cardane universale super rezistente

Cardanele extinse, formeaza inima transmisiei la Crawler King, conectand transmisia centrala de diferentialele blocate fata/spate. Designul robust, permite transferul puterii motorul de 55T la caciucurile de competitii HB Rover.

Hpi Crawler King Ford Bronco

Hpi Crawler King Ford Bronco

Motor 55-Ture pentru Crawling

Motorul cu perii montat standard pe modelul Crawler King, este testatul si doveditul motor, HPI 55-T Saturn, un adevarat cal de bataie, care pus la munca, ofera cuplu maxim in transmisie si planetare.

Hpi Crawler King Ford Bronco

Regulator de turatie waterproof

HPI 35SC-WP este creierul modelului Crawler King, preluand semnalele de la receptor si spunand motorului de 55T cat de mult sa se invarta. Designul acestuia il protejeaza de intemperii si folosirea in conditii de umezeala.

Hpi Crawler King Ford Bronco

Cauciucuri mega aderente si jante atragatoare

Noile jante oferite de HPI sunt inspirate din cursele de offroad si sunt dotate cu cauciucuri de competitii HB ROVER, pentru a completa designul perfect al modelului.

Hpi Crawler King Ford Bronco

Hpi Crawler King Ford Bronco

Pachetul Crawler King include un acumulator 2000mAh 7.2v NiMH, incarcator de perete universal si 4 baterii alkaline AA pentru radiocomanda. Nu veti avea nevoie de nimic suplimentar, pentru a porni masina. Doar incarcati acumulatorul si porniti masina.


#115118 CRAWLER KING RTR 

SPECIFICATII:
Lungime: 431.8mm (17in)
Latime: 297.2mm (11.7in)
Inaltime: 254mm (10in)
Ampatament: 238.8mm (9.4in)
Cauciucuri: 135mm x 69mm (5in x 3in)
Cursa suspensie: 152.4mm (6in)

Hpi Crawler King Ford Bronco

Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.