Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR
Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR

Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR

106259

Automodel Hpi Super 5SC Flux 1/5 Brushless RTR

  http://www.hpi-racing.ro/img//descriptions/5320b1812d602-106259.jpg
Cel mai mare si puternic Short Course RTR de pe piata!

 

 

Transmisia de Savage este super flexibilia, permitand monster truck-urilor HPI sa ajunga la un nivel legendar de durabilitate si performanta! Datorita rezistentei extreme, designerii HPI au adus Savage-ul la dimensiuni Super Size, la scara 1/5, aducand acest model la o noua dimensiune!

Super 5SC Flux aduce motorul extrem de puternicl Flux Tork 2200KV si variatorul de turatie BLUR, imprumutate de la modelul Savage Flux HP pentru a oferi viteze de top impresionante si scartaituri de roti la primul impuls al acceleratiei! Super 5SC Flux este mult mai usor decat BAJA 5SC, deci puterea combo-ului FLUX Tork este combinatia perfecta! 

Cu piese specializate pentru a potrivi caroseria de Baja 5SC, bari de protectie si roti, de la exterior Super 5SC arata exact ca si fratele pe benzina 5SC. Diferenta se observa doar cand o vei porni si o vei conduce si atunci secretul va fi dezvaluit!Controleaza noul model Super 5SC FLUX in siguranta si cu usurinta cu noul transmitator cu tehnologie 2.4GHZ. Vei fi scutit de grija schimbarii cristalelor de frecventa, noul transmitator previne eventuale conflicte de frecventa. Daca masina va pierde semnalul radio sau puterea din baterii, un FAILSAFE electronic iti va salva masina si o va opri in siguranta.


TF-40 Radio Specificatii

  • Tehnologie digitala 2.4GHZ
  • Condu kit-ul Hpi fara sa iti faci griji de interferente
  • Failsafe incorporat
  • 3 canale
  • Design cu volan "Drop-Down" pentru confort sporit
  • End Point Adjustments pentru directie si acceleratie
  • Servo reverse
  • Dual Rate pentru Directie
  • Greutate redusa (doar 4 baterii AA necesare)

Short Course Truck 4WD scara 1/5
Inainte de Super 5SC Flux, pasionatii esrau nevoiti sa modifice masinile existente pe piata pentru a beneficia de un vehicul 1/5 electric. Acum nu mai este nevoie!
Super 5SC Flux ieste cel mai mare vehicul RTR Brushless de pe piata si viteza si marimea spun ca va castiga cu siguranta multi fani in randul pasionatilor de large-scale

 
FLUX BLUR SPEED CONTROLLER si TORK 2200KV MOTOR
Direct de pe Savage Flux HP, acest automodel vine dotat cu motorul Flux Tork 2200kv si variatorul Flux Blur! Impreuna, aceste produse Castle Creations, vor oferi modelului Super 5SC capabilitatea de a folosi acumulatori 4S sau 6S Lipo. Spui ca doresti mai multa putere decat poti folosi? Acum ai sansa de a o avea!
Flux Blur vine cu conectori DEANS pentru a putea fi folosit cu marea majoritate a acumulatorilor de pe piata, iar acumulatorii HPI PLAZMA LIPO si HPI PLAZMA PRO LIPO sunt exact ceea ce cauti!

 

 

 
Dezvoltat pentru putere 6S
Cu posibilitatea de a folosi 2 acumulatori Lipo 3S (pentru un total devastator de putere 6s), poate sa iti ofere orice vei cere de la el! Conectorii bullet de 6mm vor asigura ca nu vei avea probleme cu firele si am adaugat conectori DEANS pentru 0 pierdere de putere. 
SAVAGE ALUMINIUM TVP CHASSIS DESIGN
Nimic nu poate sa bata designul original Savage Twin Vertical Plate, la rezistenta,durabilitate si versatilitate! Cu un cadru extins, skid-plate-uri dedesubtul sasiului pentru a proteja transmisia, sasiul TVP atinge o noua generatie de kit-uri HPI excelente!

 

 

Transmisie 4WD complet metalica
Super 5SC Flux vine dotat cu pinioane si angrenaje ale transmisiei complet metalice, pentru a te asigura ca transferul de putere este neintrerupt de vreo piesa care poate ceda. Toata transmisia ruleaza pe rulmenti pentru eficienta optima si timpi de joaca indelungati. Diferentialele vin dotate cu ultima generatie de pinioane MAchined Super Heavy Duty Bevel Gear Set cu rulmenti mariti pentru durabilitate sporita! Aces set de diferentiale sunt mai rezistente decat orice kit de upgrade de pe piata! Modelul Super 5Sc Flux este dotat cu un diferential central pentru a imparti egal puterea intre puntile fata si spate.

Amortizoare BIG BORE umplute cu ulei siliconic pur
Patru telescoape mari Big Bore ofera sistemului de suspensie toata actiunea de care ai nevoie pentru a traversa orice tip de teren accidentat! Cu o greutate ultra redusa si aproape 0 frictiune a pistonului amortizorului, aceste telescoape sunt varianta optima pentru acest model. 
Bari rigidizare in fata si in spate
Pentru a te ajuta sa imblanzesti pistele cu curbe foarte stranse, Super 5SC Flux este echipat cu bari de rigidizare foarte groase pe ambele punti fata si spate. Acestea vor reduce jocul sasiului si vor oferi mai mult control in curbe si pe traseu!

 
Skid Plate-uri complet noi
Skid Plate-uri generatie noua sunt folosite pentru a proteja partea inferioara a sasiului si transmisia modelului Super 5SC Flux. Fiind montate pe toata lungimea sasiuslui, acestea vor proteja masina de loviturile pietrelor si diferitor mizerii, plus vor ajuta la alunecarea sasiului peste diferite obstacole. Aceste skid plate-uri vor potrivi si pe modelele Savage X, lucru ce va bucura multi posesori actuali de Savage.

 
Complet upgradabil cu marea majoritate a pieselor de tuning pentru Savage
Deoarece 5SC Flux este echipat in mare masura cu piese de pe Savage Flux HP, este foarte usor sa gasesti piese de rezerva si upgrade cand vei avea nevoie de ele.

Caroserie BAJA 5SC BODY, Cauciucuri si Mud Flaps
Super 5SC Flux este dotat cu caroserie, cauciucuri si protectii de noroi direct de pe Baja 5SC pentru un look foarte atragator.

HPI face intrarea in lumea automodelismului foarte usoara. Noul Super 5SC Flux este complet construit si pregatit de rulare direct din cutie. Totul este asamblat si reglat de catre profesionisti - diferentiale,suspensii,etc si sunt pregatite perfect chiar inainte sa deschizi ambalajul.

Masina se livreaza impreuna cu manualul de utilizare, instructiuni de service cat si un DVD de prezentare pentru incepatori cu sfaturi pentru pregatirea automodelului pentru prima pornire, ghid de intretinere , reglaje motor , ghid service si recomandari din partea celor de la HPI. Toate acestea de mai sus sunt explicate pe suport video pe intelesul tuturor.Pentru a rula acest automodel mai aveti nevoie de:

- Acumulatori LIPO 2S/3S - 2buc
- Incarcator pentru acumulatorii automodelului

Toate acestea se pot achizitiona din cadrul magazinului nostru!Atentie! Acest produs nu este o jucarie! Copiii sub 14 ani trebuiesc supravegheati de un adult!
Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.