Savage XL OCTANE 15cc 2T acum si in Romania

Savage XL Octane este aici! Dupa ani de zile de asteptare, va introducem cel mai complex model realizat vreodata: SAVAGE XL OCTANE 15cc si motorul GT15C pe benzina in 2 timpi, care continua nebunia introdusa pe piata cu modelul Hpi Baja 5B acum multi ani! Experimenteaza trairile cu motorul de pe Savage XL OCTANE, care ofera putere infernala pe orice tip de teren cu costuri de rulare extrem de reduse.

hpi-savage-xl-octane-6

Cu un motor inovator,GT15C Octane este un gigant in 2 timpi, pe benzina si este mai mare decat orice motor nitro disponibil pe piata, pentru modelele Monster Truck! Aproape de 3 ori mai mare decat motorul Nitro Savage XL 5.9, este GALAGIOS,PUTERNIC si DEMENTIAL! Motorul Octane este dotat cu un sistem pullstart foarte rezistent, care porneste foarte rapid si usor motorul si foloseste de asemenea un sistem electronic incredibil, CDI BOX, care regleaza aprinderea electronic. Pentru performanta optima, un sistem de evacuare de aluminiu este montat pe motorul OCTANE.

1123db80-fba7-4057-8fc8-c54ac4463958

Un produs nou, inovator si foarte apreciat de pasionatii de modelism din toata lumea, acum disponibil in magazinul nostru si magazinele partenere.
Pentru a comanda acest produs, acceseaza magazinul nostru online AICI > >