Sasiu prototip Team Durango DEX410

Se pare ca echipa de dezvoltare si proiectare de la Durango nu pierde vremea. In mai multe ocazii, desi pilotii de uzina cum este Joern Neumann incearca sa pastreze secrete noutatile oferite de producatori, a fost zarit noul prototip de sasiu pentru Buggy-ul DEX410.

dex410v5prototip
sasiudex410v5

Sasiul este inca in faza de cercetare si testari intense, insa din imaginile oferite de fotografii de la competitiile internationale, putem observa ca echipa de la Team Durango a pus accentul pe rafinarea sasiului existent, versiunea noua, aducand avantajul de rulare cu acumulatori tip saddle-pack sau shorty-pack la alegere, pentru ajustarea raporturilor de greutate in functie de suprafata de rulare sau preferintele pilotilor. S-au adaugat de asemenea cateva fante de racire in zona de motor, iar formatul initial s-a pastrat pentru a putea fi acoperit de caroseriile standard Durango.

sasiuprototipdex410v4

Nu se cunosc inca date oficiale legate de lansarea viitoare a sasiului ca si piesa de upgrade sau daca va echipa o versiune viitoare de Buggy DEX410.


Sursa: www.jrtracing.blogspot.com