Hpi Racing lanseaza noua Baja 5B SS 2014



Modelul care te lasa fara respiratie de fiecare data cand il vezi in fata ochilor, datorita dimensiunilor uriase si performantelor de invidiat, a devenit acum si mai puternic si mai atragator.

HPI Racing tocmai au anuntat lansarea noului model pentru anul 2014 al renumitei Baja 5B SS (Super Sport). Dotata cu un motor complet nou 26cmc Sport, va fi mult mai rapida si mult mai puternica decat precendentele modele. Plina de hop-up-uri si de piese upgrade, noua Baja 5B SS cu siguranta va atrage privirile.



Pe langa noua generatie de motoare 26S cu care vine dotat acest model, cei de la Hpi au dotat modelul cu o multitudine de piese de performanta pentru a imbunatati si mai mult performantele motorului. Un ambreaj sport de 8000RPM, care va ajuta motorul sa se tureze mai mult inainte de pornirea de pe loc, o evacuare din inox de curse, sunt doar cateva dintre piesele care au fost adaugate pe modelul de generatie 2014.

Cu un motor in 2 Timpi care ruleaza pe benzina normala de pompa in amestec cu ulei de 2T, vei simti de la primele iesiri economia fata de motoarele pe metanol.

Noile planetare Super Heavy Duty, au fost acum pregatite pentru a fi montate in dotarea standard pe modelul Baja 5B SS 2014.



La fel ca si la precedentele versiuni SS, modelul vine in dotarea standard cu cele mai rezistente si performante amortizoare de pe piata si anume Hpi VVC/HD, care combinate cu setul de bari stabilizatoare de pe model, vor oferi stabilitate pe orice suprafata de rulare.

Un trim nou si design complet nou al caroseriei, va va incanta privirile

Tine minte, acest model este un KIT Super Sport si va avea nevoie de asamblare completa, ceea ce iti va oferi ore intregi de satisfactie si poate fi un bun proiect de montare pentru o familie de tata si fiu.
Vei mai avea nevoie la acest model de un servo pentru acceleratie si directie, un sistem radiocomanda+receptor si de asemenea de un acumulator pentru receptor. Dupa ce toate acestea au fost pregatite, modelul va fi gata sa atace terenul accidentat cu viteze de pana la 80km/h! Ce mai astepti !?