Team Durango DEX410V4 se apropie…

Team Durango Romania sunt mandri sa anunte urmatoarea lansare a noii generatii de DEX410 – Buggy pentru competitii 4WD electric.



DEX410v4 reprezinta urmatoarea evolutie a platformei care deja a adaugat multiple titluri in portofoliu cum ar fi Campioni mondiali IFMAR World, Campioni Europeni, multiple titluri nationale, Campioni nationali in ROMANIA ,Campioni Reedy Race. Pilotii de club si pasionatii si de asemenea pilotii profesionisti au avut succes datorita folosirii platformei DEX410 pe diferite piste din Romania si lume.

Cu peste 15 imbunatatiri aduse deja castigatoarei platforme DEX410, Team Durango prezinta modelul DEX410V4, un buggy de nivel de top care mentine mostenirea de curse in timp ce va oferi ultimele inovatii in materie de material competitional.

DEX410v4 este momentan in productie si in curand va fi disponibil si in Romania pentru doritori.

Noul cod produs va fi: TD102030.

Hpi Racing Romania in calitate de unici importatori si distribuitori ai Team Durango in Romania va invita in curand la lansarea oficiala al noului model in Romania, in cadrul primului eveniment de acest gen de la noi din tara. Tineti aproape pentru informatii complete…