Catalin Matei si Team Durango domina campionatul FXRacing 2012


Etapa dupa etapa, pilotul Team Durango Romania, Catalin Matei, reuseste rezultate uimitoare in cadrul campionatului national de automodele offroad 1/10 electrice FXRacingMS.
Weekendul 18-19 august a insemnat o noua etapa, deci noi victorii pentru Catalin. Miercurea Ciuc a fost gazda acestei noi etape, strangand aproximativ 40 de participanti din toate colturile tarii.

Clasa Buggy Pro (4wd) a fost usor condusa de Catalin cu al sau Team Durango DEX410, reusind sa se claseze pe locul 1 dupa 3 manse de finale.



La clasa Short Course competitia a fost mai acerba, lupta pentru locul 1 s-a dat intre Catalin Matei si colegul acestuia de echipa, Tuns Dinu Laurentiu, amandoi la volanul masinii Team Durango DESC410R, in cele din urma Catalin reusind un loc 1 general, iar Dinu Tuns, loc 2 general.
Clasa Buggy 2wd, i-a adus lui Catalin o pozitie 2 general, in urma unor probleme tehnice pe care le-a semnalat pe parcursul ultimelor manse la al sau Team Durango DEX210, dar reusind o pozitie onorabila.

In cadrul acestei etape,echipa Team Durango Romania, a testat pentru prima oara in Romania, noile modele DEST210R Electric 1/10 2wd Stadium Truck. Am fost prezenti cu 2 automodele de acest tip, care au fost folosite pentru teste si setari in cadrul clasei SC/Truck.
Team Durango DEST210R, cu siguranta se va dovedi un model invingator in cel mai scurt timp.


Ca si concluzie, un weekend cu un succes fenomenal pentru echipa Team Durango Romania.

O parte din concurentii prezenti


Va asteptam in randurile noastre.