Automodel HPI Baja 5SC SS 26S Kit Benzina

Automodel HPI Baja 5SC SS 26S Kit Benzina

105735
Nu sunt suficiente produse in stoc
5.265,01 RON
cu TVA

Automodel HPI Baja 5SC SS 26S Kit Benzina

Automodel HPI Baja 5SC SS

 

Construiti Ultimate 1/5 scale Baja: Baja 5SC SS!

 

Extraordinara masina Baja 5SC primeste tratamentul SS! Hpi sunt mandri sa anunte ultima noutate in linia Baja, noul Baja 5SC SS. La fel cu celelalte modele SS, Baja 5SC SS vine in forma de kit,nemontata,deci veti avea oportunitatea de a o construi pana la ultimul surub. Dar nu ne oprim aici: Baja 5SC este dotata cu piese de inalta performanta direct in cutie,pana la caroseria SC-1, care vine nevopsita si iti permite sa o vopsesti custom,asa cum iti doresti.
Fabrica de cai putere a fost imbunatatita si acum ofera un motor FUELIE 26S, cuplat la o evacuare sport de aluminiu si galerie de evacuare de otel. Combinate cu un ambreaj racing de 8000rom,modelul Baja 5SC SS ofera putere fenomenala si va atinge viteze de peste 70km/h. Am inclus in pachet,de asemenea, si o evacuare standard,daca veti simti ca sunetul sport este putin prea puternic! Tractiunea este oferita de lipicioasele cauciucuri HB RODEO, montate pe noul model de jante TR-10.

 

Automodel HPI Baja 5SC SS

FUELIE 26S ENGINE

Motor de mare performanta 26CC S in 2 timpi. Motorul Fuelie 26S CC ofera putere 2.9HP si limiteaza la  15,000rpm max, carburator de 12.7mm si constructie de aluminiu

Evacuare sport inclusa

Galeria este de diametru crescut construita din otel pentru rezistenta sporita.

Ambreaj racing 8,000 RPM

Ambreajul de curse combinat cu arcuri HD ofera modelului 5SC porniri de pe loc brutale!

Caroserie nevopsita Short Course 1/5

Modelul Baja 5SC vine dotat cu o caroserie nevopsita,foarte realista de Short Course si iti pemite sa iti pui amprenta pe aceasta. Exprima-te cu culorile care iti plac si monteaza autocolantele incluse in pachet. Este gata taiata si pregatita pentru vopsire.

Butuci de roti Heavy Duty

Pentru a tine pasul cu transmisia Super Heavy Duty, Baja 5SC vine de asemenea cu butuci de roata Heavy Duty. Acest nou design utilizeaza un surub si o saiba pentru a elimina vechiul design cu e-clip pentru a imbunatati fiabilitatea masinii.

Cauciucuri HB Rodeoo Short Course si jante TR-10

Pentru tractiune sporita pe o varietate mare de suprafete, cauciucurile Hb Rodeoo sunt echipamentul standard pe modelul 5SC. Profilul asimetric este replica la scara ale modelelor de curse montate pe masinile adecarate. Compusul lipicios, profilul agresiv, vor oferi mixul perfect de aderenta si alunecare. Beadlock-urile de pe fiecare janta vor proteja cauciucurile si le vor tine in pozitie si in siguranta pe janta. Bari de protectie realiste de Short Course
Pentru a completa look-ul la scara al modelului Baja 5SC iti ofera un set de bari de protectie fata/spate care iti vor proteja masina cand veti avea cate un incident. Fuzete tip One Piece Ajustabile Fuzetele spate ajustabile au fost adaugate pentru fiabilitate si rezistenta sporita si reglaje usoare pentru TOE-IN. Fuzetele sunt mai usoare si permit reglaje de 0,1,2,3,4 grade pentru setarea camionului pe diferite suprafete. Piese Super Heavy Duty Datorita cresterii de putere am adaugat transmisia SUPER HEAVY DUTY care va asigura ca Baja 5SC va rezista conditiilor extreme si puterii monstruoase. Planetare complet noi extra groase de 9mm. Protectiile de cauciuc nu lipsesc, pentru a proteja transmisia de murdarie!

Cupe planetare Super Heavy Duty

Noile cupe de planetare sunt mai rezistente.

Punti Super Heavy Duty

Baja 5SC este dotata cu punti Super HD pentru a transmite puterea la rotile spate si a permite montarea de planetare mai groase

Automodel HPI Baja 5SC SS

Diferential cu vasco cuplaj

Unicat in lumea modelelor clasa 1/5, diferentialul HPI Viscous Torque Differential transmite puterea la rotile spate la fel de fin ca si matasea.Este usor de reglat cu diversele tipuri de ulei de diferential optionale, si este complet construit cu angrenaje metalice.

Transmisie complet metalica

Toate pinioanele de transmisie sunt metalice si incastrate intr-o cutie de aluminiu pentru a oferi durata de viata sporita si a permite folosirea masinii indiferent de conditii, cu o mentenanta minima!

Ambreaj 8,000 RPM

Standard pe Baja 5SC SS,acest ambreaj de greutate redusa,combinat cu arcuri heavy duty vor oferi modelului Baja 5SC SS lansari de pe loc brutale si accelerari mai puternice!

Amortizoare Heavy Duty

Amortizoarele VVC/HD ofera stabilitate si manevrabilitate sporita pe suprafete diverse. Reglajele suspensiei sunt posibile prin ajustarea saibei de reglaj al inaltimii.

Frane disc ventilate duble

Discuri de frana hibrid din otel/aluminiu si placute metalice au fost montate pentru a oferi franari rapide si pentru a rezista conditiilor cele mai extreme. Discurile sunt dotate cu un sistem de venitilatie unic, pentru racirea franelor si pentru a permite franarea constanta in orice moment.

Rezervor mare 700cc

Pentru timpi de joaca de pana la 45 de minute, modelul Baja 5SC SS este dotat cu un rezervor de 700cc! Si pentru protectie in cazul in care vei rasturna masina, designul rezervorului nu ii va permite motorului sa se opreasca ci va continua sa mearga pana vei repune masina pe roti!

SFL-11MG SERVO

Servo-ul de cuplu mare SFL-11MG este dotat cu angrenaje complet metalice pentru a adauga durabilitate si rezistenta, de asemenea echeia este de aluminiu. Carcasa Servo este rezistenta la apa si stropiri.

Cutie receptie rezistenta

O cutie pentru receptor si acumulator foarte rezistenta a fost dezvoltata pentru a rezista stropirilor cu apa si loviturilor. Va tine mizeria departe de partea ta electronica. Butonul de pornire este protejat de un capac de cauciuc pentru a-l izola de mizerie.

Protectii noroi

Baja 5SC SS are un set complet de protectii pentru a proteja componentele de noroi,pietre si mizerie. Protectiile continua jur imprejurul masinii pentru a tine mizeria departe.

Automodel HPI Baja 5SC SS

PERFORMANCE STRAIGHT FROM THE BOX

Masina se livreaza impreuna cu manualul de utilizare, instructiuni de service cat si un DVD de prezentare pentru incepatori cu sfaturi pentru pregatirea automodelului pentru prima pornire, ghid de intretinere , reglaje motor , ghid service si recomandari din partea celor de la HPI. Toate acestea de mai sus sunt explicate pe suport video pe intelesul tuturor.

Specificatii:

Lungime: 900mm

Latime F/R: FATA 440mm / SPATE 460mm

Inaltime: 320mm

Ampatament: 570mm

Greutate: ~12.6kg / ~27.9lb (fara combustibil)

Pentru a rula acest automodel mai aveti nevoie de:

- Transmitator si Receptor
- Acumulator receptor
- Baterii in telecomanda
- Vopsea lexan pentru caroserie
- Servo pentru frana/acceleratie
- Incarcator acumulator receptor
- Combustibil - Benzina minim 95
- Ulei amestec 2T

Toate acestea se pot cumpara din cadrul magazinului nostru!

Atentie! Acest produs nu este o jucarie! Copiii sub 14 ani,trebuiesc supravegheati de un adult!
Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.