Acumulator receptor RUDDOG 2200mAh...

Acumulator receptor RUDDOG 2200mAh 7.6V LiHV RX Hump Pack

RP-0175
Stoc epuizat
123,00 lei
cu TVA

Acumulator receptor RUDDOG 2200mAh 7.6V LiHV RX Hump Pack

 

Noile baterii pentru receptoare RUDDOG 7.6V LiHV Graphene Plus sunt alegerea perfectă pentru servomotoarele HV și oferă și mai multă putere de acționare și viteză de reacție pentru finalele lungi.

Disponibil în trei versiuni, oferim bateria potrivită pentru majoritatea modelelor. Toate cele trei versiuni au o priză de alimentare în stil JR și o priză de echilibrare JST-XH.

Greutate: 89g
Dimensiuni 21,3 x 38,8 x 54,6mm + cablu

Voltaj si numar celule
2S - 7.4V
Tip acumulator
LIPO - Lithium Polymer
Carcasa
Softcase - folie

Datorită numeroaselor curse internaționale, cum ar fi campionatele mondiale din Japonia, SUA sau China, Campionatele Europene, precum și cursele EOS și ETS la care am participat, RUDDOG Distribution a fost întotdeauna aproape de scena cursei, care nu numai că ne câștigă o cantitate excesivă de cunoștințe despre curse de mașini, precum și faptul că este în fruntea dezvoltării produselor pe scena cursei, care joacă un rol major în dezvoltarea propriului nostru produs pentru propriile noastre produse RUDDOG, Revolution Design Racing Products și SICK Racing. RUDDOG Distribution GmbH este distribuitor exclusiv în Europa centrală pentru numeroase mărci de renume mondial precum Team Associated, Element RC, Reedy, Jconcepts, Bittydesign, Factory Team, MIP, Lunsford, DE Racing, Intellect, Alpha Plus, Hot Race, precum și proprietarul nostru mărci Produse RUDDOG, Produse Revolution Design Racing și SICK Racing. Când sunteți în căutarea unui partener de încredere, care nu poate oferi doar o disponibilitate excelentă a pieselor de schimb, precum și întotdeauna cele mai noi tendințe de produs pe stoc, dar vă oferă și un sprijin de încredere pentru toate nevoile dvs. de mașină RC, atunci RUDDOG Distribution este locul pentru tu să fii.

Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".