• Nou

Radiocomanda SPEKTRUM DXs DSMX cu AR410

SPM1010
Nu sunt suficiente produse in stoc
685,00 RON
cu TVA

Caracteristici Suportă tehnologia inteligentă Spektrum ™ pentru telemetria bateriei Smart ESC și Smart LiPo LED-urile emițătorului afișează starea bateriei de zbor Smart LiPo pentru o monitorizare ușoară a tensiunii - o revolutie a industriei!

Designul ergonomic dovedit este optimizat pentru confort și control precis, fără oboseală

Oferă capacitatea sistemului de antrenament fără fir cu receptorul SRXL2 ™ DSMX® opțional (disponibil separat)

Înregistrarea și actualizările sunt posibile prin intermediul unui computer cu cablu de programare USB opțional (disponibil separat)

Transmițătorul este configurat pentru a oferi beneficiile tehnologiei SAFE® cu receptoarele compatibile echipate cu SAFE DXS este pe deplin compatibil cu alte sisteme Spektrum ™ DSMX®

DXS este disponibil cu un receptor AR410 cu 4 canale inclus in pachet.

Prezentare generală radiocomanda DXs

Pentru orice pasionat de zbor RC care dorește să găsească un echilibru perfect între economie și caracteristici inovatoare, high-end, radio Spektrum ™ DXS cu 7 canale se poate combina cu un receptor DMSX la alegere pentru a crea sistemul ideal.

Oferă control complet al gamei, rezistență la interferențe cu tehnologie DSMX® sigură, capacități avansate de telemetrie și ergonomie dovedită a transmițătorului pentru zbor fără oboseală.

Configurarea simplificată a DXS vă aduce, de asemenea, în aer mai rapid, cu mai puțin timp necesar pentru pregătire și programare.

Receptor AR420

Caracteristici cheie

    Receptor DSMX compact, cu cost redus, cu gamă completă, cu telemetrie
    Designul fără antenă crește confortul, performanța și durabilitatea
    Telemetrie integrată a jurnalului de zbor și a tensiunii receptorului cu interval de zbor
    Proiectare simplificată, cu pini de capăt într-o carcasă ușoară
    Butonul mare de legare elimină necesitatea vechiului conector de legare
    Fluturaș de dimensiuni reduse pentru parc, cu performanțe complete
    Ideal pentru majoritatea aeronavelor, inclusiv pentru modele de sport în interior
    Capabil de latență scăzută de 11ms și rate de cadru standard de 22ms.

Prezentare generală

Receptorul de aer Spektrum AR410 este un receptor sport cu 4 canale, cu compatibilitate DSMX / DSM2 și o amprentă compactă simplificată pentru a se potrivi într-o gamă largă de modele. Mai mult decât o simplă cutie care vă conectează servo-urile, AR410 are un design de antenă internă, care oferă o lume complet nouă de ușurință a instalării, care include un nivel mai ridicat de durabilitate și comoditate, menținând în același timp performanțe superioare de gamă completă pentru alimentarea electrică sau a motorului. aeronave.

În plus, AR410 a fost integrat cu telemetrie de tip fly-by range, care include date de tensiune ale jurnalului de zbor și ale bateriei receptorului. Accesul la telemetrie este automat atunci când este utilizat cu emițătoarele Spektrum capabile de telemetrie. * Nu este nimic de făcut pentru a vă bucura de liniștea sufletească știind instantaneu ofertele de tensiune ale bateriei receptorului.

Gata cu mufele de Bind ! În schimb, un buton mare de Bind este utilizat pentru a intra în modul de Bind. Toate combinațiile Spektrum vă oferă mai mult într-un receptor de bază, cum ar fi AR410, astfel încât să puteți zbura cu cel mai înalt sentiment de încredere posibil și să vă distrați mai mult.

Ce e in cutie?

(1) Transmițător radio Spektrum ™ DXS cu 7 canale DSMX®

(1) Adaptor serial USB (programatorul USB Spektrum nu este inclus)

(1) Receptor SPEKTRUM AR 410

(1) Manualul produsului

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.