Automodel RC HPI MICRO RS4 RTR Fail...
Automodel RC HPI MICRO RS4 RTR Fail...
Automodel RC HPI MICRO RS4 RTR Fail...
Automodel RC HPI MICRO RS4 RTR Fail...
Automodel RC HPI MICRO RS4 RTR Fail...

Automodel RC HPI MICRO RS4 RTR Fail Crew Nissan Skyline R32

120101
Stoc epuizat
793,00 lei
cu TVA
 

Hpi Micro RS4 Subaru WRX

Ultima lansare din familia Micro RS4 a Hpi Racing sunt complet noile modele de drift Nissan Skyline FAIL CREW!

Modelul Micro Rs4 este perfect pentru a macina cauciucurile pe interior si exterior si este dotat cu un motor foarte puternic si tractiune 4wd, suspensii coilover, care ofera control excelent! Aceasta varianta Ready To Run, vine dotata cu o caroserie detaliata la scara, Nissan Skyline R32 replica, pentru un look impresionant!

Modelul HPI Micro RS4 este actionat de un motor HPI 180-size motor, regulator de turatie progresiv, transmisie 4wd permanenta pe curele si servo de dimensiune standard si waterproof!

Hpi Micro RS4 Subaru WRX

Usor de condus!

Vei fi scutit de grija schimbarii cristalelor de frecventa, noul transmitator previne eventuale conflicte de frecventa. Daca masina va pierde semnalul radio sau puterea din baterii, un FAILSAFE electronic iti va salva masina si o va opri in siguranta.

JANTE REPLICA

Ambele modele de masini sunt dotate cu jante replica a direct de pe masina lui Maxx pentru un look la scara reduse autentic, exact ca si cel al masinilor reale! Fiecare janta este imbracata cu un cauciuc real, pentru performante fantastice, pe suprafete variate!

Hpi Micro RS4 Subaru WRX

Sistem 4WD pentru tractiune impecabila!

Micro RS4 este dotat cu transmisie 4wd, ultra fina, pentru a oferi cea mai buna manevrabilitate posibila. Cureaua se intinde pe toata lungimea sasiului, de la diferentialul blocat spate, pana la diferentialul fata, pentru un sistem eficient si elegant de transmisie, care ofera aderenta optima pe puntea fata si spate!

Suspensie in stil F1

Stilul unic de amortizoare F1-style, montate pe puntea fata, ofera un raspuns al directiei foarte fin, pentru un control perfect pe viraje. Suspensia este independenta pe puntea fata si este solutia ideala pentru o masina de marimea aceasta!

Hpi Micro RS4 Subaru WRX

Hpi Micro RS4 Subaru WRX

Masina se livreaza impreuna cu manualul de utilizare, instructiuni de service pentru incepatori cu sfaturi pentru pregatirea automodelului pentru prima pornire, ghid de intretinere , reglaje motor , ghid service si recomandari din partea celor de la HPI. Toate acestea de mai sus sunt explicate pe suport video pe intelesul tuturor.


SPECIFICATII:

Lungime: ~220mm
Latime: ~105mm
Inaltime: ~80mm
Ampatament: 140mm
Diametru cauciuc: 36mm
Transmisie: Permanent 4WD pe curele

Pentru a rula acest automodel mai aveti nevoie de:

Absolut nimic! Pana si acumulatorul si incarcatorul este inclus pentru a putea folosi masina direct din cutie!

Hpi Micro RS4 Subaru WRXAtentie: Acest produs nu este o jucarie, copiii sub 14 ani trebuiesc supravegheati de un adult!
Motor
Brushed (cu perii)
Tractiune
4WD (integral)
Clasa
Onroad si Drift
Stare initiala
RTR - Ready to Run - Nu necesita ansamblare

Distractie este tot ceea ce defineste brandul - modelele HPI sunt renumite pentru durabilitate si calitate de top, dar mai ales pentru DISTRACTIE! Produsele HPI sunt folosite de hobbyisti de toate varstele, de la incepatori la entuziasti care au un gust aparte pentru ceva special.

Totul a inceput in 1986: cu o investitie minima si o groaza de munca, Tatsuro Watanabe a pus bazele companiei Hobby Products International in California de Sud. Gama initiala de produse a fost formata din accesorii de masini cum ar fi piese de grafit, roti si motoare.

Motoarele UNO au castigat si un titlu de Campionat Mondial in 1987, demonstrand ca HPI are tot ceea ce trebuie pentru a concura cu "baietii grei".

Acest succes rasunator a permis companiei HPI sa isi creasca gama de produse si in scurt timp sa lanseze primul kit proiectat de ei, Super F1 Formula.

Acesta a fost si momentul cand HPI a angajat doi dintre cei mai influenti designeri de automodele, oameni care au contribuit la creativitatea iesita din comun a proiectelor companiei. De aici, lucrurile s-au miscat foarte repede si doar inspre succesul rasunator al companiei.

Divizia HPI-HB de curse, ofera produse de cel mai inalt nivel de performanta si calitate, dedicate curselor profesionale de modelism sau celor care isi doresc produse de top in colectie.

HPI au facut istorie cu multe produse lansate si recunoscute pe plan mondial: 

  • Nitro RS4 - a pornit miscarea de pasionati de modele onroad nitro 1/10
  • Seria RS4 - unul dintre primele modele avantajoase si pentru hobby si curse
  • Micro RS4 - Cu aceasta masina s-a creat clasa 1/18 pe plan mondial
  • Baja 5B -  O alta abordare a clasei 1/5 benzina - concept de neegalat pana in prezent
  • Savage - a redefinit ideea de Monster Truck - cel mai bine vandut model pe plan mondial
  • HB Cyclone - IFMAR World Champion touring(2006, Andy Moore, Italy)
  • HB D8 - IFMAR World Champion 1/8th buggy (2008, Atsushi Hara, USA)
  • The Savage XS - Cel mai rapid Mini Monster Truck din lume

 

Succesul HPI tube de calitate,inovatie si responsabilitate fata de pasionatii acestui brand.

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".