Electric

Automodele RC electrice

Ce sunt modelele RC electrice?

Automodelele RC cu telecomanda sunt oferite si in varianta electrica. Acestea sunt propulsate de un motor electric si un regulator de turatie si alimentate de catre un acumulator special. Aceste modele sunt mai usor de asamblat,reparat si folosit decat automodelele pe NITRO sau BENZINA si sunt mult mai silentioase in rulare. Pentru a folosi aceste automodele, doar trebuie sa incarcati acumulatorul si sa porniti masina. Este atat de simplu!

Modelele electrice vin dotate in motorizare standard cu echipament BRUSHED (motoare electrice cu perii) si echipament BRUSHLESS (motoare electrice fara perii), mult mai performante. Un automodel brushed este dedicat incepatorilor si novicilor in domeniul modelismului, iar modelele cu dotare Brushless se adreseaza profesionistilor sau curajosilor care pot manui modele care ating in varianta standard, pana la 160 km/h.

In general alimentarea modelelor Brushed este facuta de un acumulator NIMH (Nichel-Metal-Hibrid) sau mult mai performantele LIPO (Litiu-Polimer), spre deosebire de motorizarile Brushless, care pentru a atinge potentialul maxim, au nevoie de alimentare cu acumulatori LIPO.

In general, o motorizare Brushed, poate tine pasul cu un model dotat cu motor NITRO, intr-o parcare, insa pe o pista, modelele dotate cu motor NITRO, vor fi mult mai rapide. In schimb, motorizarile de ultima generatie Brushless sunt cele mai rapide modele de pe piata, motorizarile NITRO sau BENZINA in varianta standard fiind mai incete decat acestea.

Incarcarea acumulatorilor din dotare, dureaza in general intre 30 minute si 2 ore, iar timpii de joaca variaza intre 20 minute si 2 ore.

Descopera acum, oferta noastra foarte variata, de automodele electrice!

Automodel Hpi E-Firestorm Flux RTR 1/10 2WD Brushless Automodel Hpi E-Firestorm Flux RTR 1/10 2WD Brushless 2
Disponibil
Electric

Automodel Hpi E Firestorm Flux RTR 1/10 2WD...

HPI
112878
1.540,00 RON
Noul HPI E-Firestorm Flux este un stadium truck cu tractiune 2WD, roti mari si atitudine puternica. Poate sa atinga viteze INCREDIBILE si sa faca Wheely la o apasare de tragaci, pentru distractie garantata!
Automodel Traxxas Slash 2WD Electric RTR TQ Automodel Traxxas Slash 2WD Electric RTR TQ  2
Disponibil
Electric

Automodel Traxxas Slash 2WD Electric RTR TQ

Traxxas
58024
1.118,00 RON
Traxxas Slash Short-Course Race Truck te pune in scaunul pilotului, pentru curse incitante bara la bara si actiune intensa si sarituri offroad.
Automodel Hpi Trophy Buggy Flux 2.4GHZ Automodel Hpi Trophy Buggy Flux 2.4GHZ 2
Disponibil
Electric

Automodel Hpi Trophy Buggy Flux 2.4GHZ

HPI
107016
2.120,00 RON
Trophy Buggy a fost un kit foarte popular, din acest motiv este acum oferit si in versiunea electrica, propulsat de un combo Brushless, motor SCREAM extrem de rapid si ESC FLUX RAGE, capabil de a suporta acumulatori 4S! Pasul de 100km/h nu mai pare atat de indepartat cu aceasta masina ultra rapida si foarte rezistenta.
Automodel Hpi Micro RS4 RTR-X Need for Speed RTR 1/18 Automodel Hpi Micro RS4 RTR-X Need for Speed RTR 1/18 2
Disponibil
Electric

Automodel Hpi Micro RS4 RTR-X Need for Speed...

HPI
112468
662,00 RON
Cel mai nou membru al colectiei HPI x Vaughn Gittin Jr. este aici, si este fratele mai mic al modelului scara 1/10 Hpi Mustang RTR-X Sprint 2 Sport si Nitro RS4 Evo+! Acest Micro RS4 este micsorat la scara 1/18 si este o replica a modelului iconic 1969 Ford Mustang RTR-X, care a fost proiectat de Vaughn in parteneriat cu echipa de la Need For Speed!
Automodel RC Hpi Wheely King 4x4 1/12 RTR Automodel RC Hpi Wheely King 4x4 1/12 RTR 2
  • Pret redus / -200,00 RON
Disponibil
Electric

Automodel RC Hpi Wheely King 4x4 1/12 RTR

HPI
106173
840,00 RON 1.040,00 RON
Pregateste-te pentru actiune intensa off-road si zdrobitoare cu Wheely King 4x4! Modelul Wheely King 4x4 este un monster truck la scara, cu transisie permanenta 4x4 pentru tractiune maxima, oriunde ai merge. De la zdrobirea de masini pe stadion si pana la catararea pe munte, Wheely King 4x4 le poate face pe toate.
Filtreaza produse (204 products)
Filtre active

Categories

Reset this group

Price

120,00 RON - 4.995,00 RON

Brand

In stock

On sale

Link-uri utile

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".