Electric

Automodele RC electrice

Ce sunt modelele RC electrice?

Automodelele RC cu telecomanda sunt oferite si in varianta electrica. Acestea sunt propulsate de un motor electric si un regulator de turatie si alimentate de catre un acumulator special. Aceste modele sunt mai usor de asamblat,reparat si folosit decat automodelele pe NITRO sau BENZINA si sunt mult mai silentioase in rulare. Pentru a folosi aceste automodele, doar trebuie sa incarcati acumulatorul si sa porniti masina. Este atat de simplu!

Modelele electrice vin dotate in motorizare standard cu echipament BRUSHED (motoare electrice cu perii) si echipament BRUSHLESS (motoare electrice fara perii), mult mai performante. Un automodel brushed este dedicat incepatorilor si novicilor in domeniul modelismului, iar modelele cu dotare Brushless se adreseaza profesionistilor sau curajosilor care pot manui modele care ating in varianta standard, pana la 160 km/h.

In general alimentarea modelelor Brushed este facuta de un acumulator NIMH (Nichel-Metal-Hibrid) sau mult mai performantele LIPO (Litiu-Polimer), spre deosebire de motorizarile Brushless, care pentru a atinge potentialul maxim, au nevoie de alimentare cu acumulatori LIPO.

In general, o motorizare Brushed, poate tine pasul cu un model dotat cu motor NITRO, intr-o parcare, insa pe o pista, modelele dotate cu motor NITRO, vor fi mult mai rapide. In schimb, motorizarile de ultima generatie Brushless sunt cele mai rapide modele de pe piata, motorizarile NITRO sau BENZINA in varianta standard fiind mai incete decat acestea.

Incarcarea acumulatorilor din dotare, dureaza in general intre 30 minute si 2 ore, iar timpii de joaca variaza intre 20 minute si 2 ore.

Descopera acum, oferta noastra foarte variata, de automodele electrice!

Automodel Hpi Trophy Buggy Flux 2.4GHZ Automodel Hpi Trophy Buggy Flux 2.4GHZ 2
  • Pret redus / -10%
Disponibil
Electric

Automodel Hpi Trophy Buggy Flux 2.4GHZ

HPI
107016
1.962,00 RON 2.180,00 RON
Trophy Buggy a fost un kit foarte popular, din acest motiv este acum oferit si in versiunea electrica, propulsat de un combo Brushless, motor SCREAM extrem de rapid si ESC FLUX RAGE, capabil de a suporta acumulatori 4S! Pasul de 100km/h nu mai pare atat de indepartat cu aceasta masina ultra rapida si foarte rezistenta.
 2
Disponibil
Electric

Automodel Traxxas Ford F-150 Raptor 2017 2WD...

Traxxas
58094-1
1.450,00 RON
Traxxas Slash Short-Course Race Truck te pune in scaunul pilotului, pentru curse incitante bara la bara si actiune intensa si sarituri offroad. Acum mult mai realist si in parteneriat cu FORD Motor Company!
Filtreaza produse (189 produse)
Filtre active

Categories

Resetare

Pret

120,00 RON - 5.445,00 RON

Producator

In stock

On sale

Link-uri utile

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.